Szukam fryzjera na 5 września (1) Hej, hej Może kogoś polecicie? Tylko nie p. Ole Czerwińska bo ma termin... osoba prywatna Makijaż Ślubny (2) Szukam makijażystki ( z dojazdem - Gdańsk Wrzeszcz). Chodzi o makijaż... Kasia Grzywka a makijaż ślubny (4) Hej dziewczyny, pytanie do panien młodych, które mają grzywki i w dniu... kacha
dj Kleszczyński z Kartuz czy dj Józefowicz z Hit Fm? (12) dj Kleszczyński z Kartuz czy dj Józefowicz z Hit Fm? pomóżcie mi się... beate Kartki do spowiedzi - pomocy (6) Witam mam problem otoz zgubilismy kartki od spowiedzi, spowiedź pierwsza... Ola Poradnia rodzinna (1) Hej, gdzie w jeden dzień można załatwić poradnię rodzinną? Jakiś kontakt? ;) błaż Krawcowa- uszycie bolerka ślubnego (4) Czy może ktoś polecić dobrą krawcową, która uszyje bolerko ślubne, prosty... martus17k Poszukuję dobrego zespołu muzycznego na wesele 29.08.2015 (11) Proszę o jakiekolwiek informacje, lub namiary na pewno się odezwiemy. gosia Gdzie siedzą rodzice pary młodej? (6) Czy rodzice pary młodej siedzą razem czy ze swoimi rodzinami? Nie mamy... rodzice pary mlodej Kiedy kupić suknię ślubną? (5) Hej dziewczyny, kiedy kupiłyście swoją suknię ślubną? Do ślubu u mnie jeszcze... mycha Sprzedam NOWY Garnitur 3 częściowy TANIO (2) Wszelkie informacje oraz wymiary w linku allegro... monisia061 Tort weselny - Róg Wojskiego, proszę o opinie (6) Czy któraś z Was zamawiała tort z pracowni artystycznej Róg Wojskiego? Jeśli... Kamisia Śpiew w kościele (3) Cześć, Możecie polecić kogoś z okolic Tczewa/Starogardu Gdańskiego, kto... mateusz strój dla mamy panny młodej (40) Szukam eleganckich kolekcji na okoliczność ślubu córki Danusia B Pilnie kupię welon (2) Za tydzień ślub a ja nie mam welonu :( poszukuje klasycznego, białego,... karla Demetrios 933 (3) Witam. Po 24 października będę miała do sprzedania sukienkę od Lisy ferrery... Kama Fryzjerka, która zna się na kręconych włosach (3) Cześć dziewczyny. Wiem, ze wątek z kreconymi włosami już się tu przewijal... zakręcona Suknia ślubna CYMBELINE Alison roz. 40(francuska)! BDB stan! (5) Mam na sprzedaż przepiękną suknię ślubną marki CYMBELINE - oryginał. Jest to... Sandra Pomocy!! Fryzjer na 8.08.2015 (10) Poszukuję pilnie fryzjera który uczesze mnie na ślub 8 sierpnia br. Jestem po... zrozpaczona Hotel Merkury - Straszyn, proszę o opinie. (3) Ktoś był w hotelu Merkury w Straszynie? Został odnowiony, a patrząc na to co... Ania