krawcy wizerunku - fotografia - proszę o opinie. (5) Czy ktos może korzystał z ich usług? Jakie wrażenia, jak układała się... xy Pilwiński Band- dziękuję ;) (14) Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Nie znam polityki forum... magdaaaaa Sprzedam swoją suknię - biała Princesska z cyrkoniami/kamieniami jak Swarovski (1) Może któraś z Was poszukuje, może akurat ten gust :)... Nitka90
Spowiedź przedślubna (3) Witam, mam takie pytanie, czy na kartkach ze spowiedzi przedślubnej powinna... przedślubna Fotograf na wesele 2016 - styl reportażowy (8) Hej, poszukuje fotografa na wesele w przyszlym roku - kogos kto robi... Magda Demetrios 933 (5) Witam. Czy któraś z dziewczyn ma może jeszcze do sprzedania suknie demetrios... Kamisia Pierwszy post, powitanie i kilka pytań :) (1) Witajcie,to mój pierwszy post na weselniku. I na mnie przyszła pora:) czas... Baklawa Bukiet ślubny Gdynia (3) Czy może mi ktoś polecić dobrą kwiaciarnię z Gdyni (Orłowo, Redłowo,... Kwiatki poszukiwany Dj Wodzirej TAŃCZĄCY z gośćmi! (11) Jak w tytule poszukuje dj'a wodzireja, który potrafi bawić się razem z gośćmi... :) Tuby/konfetti (4) Dziewczyny, czy miałyście na swoim ślubie??? Myślałam, żeby kupić, żeby... nikaska Oprawa mszy świętej (4) Poszukuje pani która wraz ze swoim zespołem grała u moich znajomych na ślubie... Poszukuje Alkohol - gdzie jest obecnie promocja? (3) Witam gdzie teraz promocja na alkohol może ktoś podpowie. kasia Kamerzysta 29.08.2015 (1) Poszukuję pilnie kamerzysty na ślub i wesele 29.08.2015 Gdańsk/Bojano... Kasia Parawan dekoratorka, dekoracje, ściana świetlna. (3) Poszukuje firmy dekoratorskie która dysponuje do wynajecia biała kotare... Slubna Szukam promocji na napoje 1 litrowe - pepsi, sprite, mirinda (6) Gdzie najtaniej można kupić napoje 1litrowe(jak w tytule)? martus17k Pan Młody - ubiór??? (7) Cześć dziewczyny, Jak uważacie czy Pan Młody powinien być w marynarce... Sylwia Dziki sad w Kiełpinie - proszę o opinie (1) Witam, chciałabym uzyskać opinie na temat sali bankietowej Dziki Sad w... Anna szablon do winietek (15) Witam! Czy macie może szablony do własnoręcznego wykonania winietek na stół ?... elanvital Hotel Nadmorski w Gdyni - proszę o opinie. (7) Witam, czy ktoś miał okazję uczestniczyć w weselu w w/w hotelu? Znalazłam... Joanne_ cywilny ślub w plenerze (7) Czy znacie kogoś komu "udało się" zorganizować ślub cywilny poza budynkiem... Zielona