Kupię bolerko koszulkę kolor ivory r. 36 (1) Witam kochane! Czy ma ktoś z Was bolerko koloru ivory? Koronkowe, satynowe.... Krysia oprawa muzyczna ślubu 8.08.2015r (1) Witam, interesuje mnie oprawa ślubu kościelnego : wokal + skrzypce, może być... nikaska Zespół muzyczny "Trefl"ze Starogardu Gdańskiego opinie (25) Witam czy może ktoś miał ten zespół i czy warto go wziąć ??? emisia31055
Sprzedam suknie ślubną 36(s) (2) Zapraszam!!!... Kasia Szukam Kamerzysty na ślub 01.08.2015 (4) Witam, Szukam kamerzysty na ślub oraz uroczysty obiad. Interesuje mnie... Marek Fotograf Agata Lipińska - proszę o opinie (2) Witam. Zastanawiam się nad wyborem Agaty Lipińskiej na fotografa na moje... karolina12272 Proszę o opinie Magnat, Gosia i Maciejka. (14) Ktory lokal na wesele? Jakie opinie? Pomozcie! blekitnooka09 Suknia piękna i b. tanio! (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-biala-gdansk-jak-... Monika Bolerko, welon kupię (1) Witam kupie bolerko rozm.42/44 kolor ecru oraz welon :) Anna Śpiewająca Panna Młoda na ślubie (4) Hej! Ostatnio coraz bardziej podoba mi się pomysł zaśpiewania na własnym... Emily89 videogroszek - jak dlugo montaz filmu po weselu (37) witam serdecznie; mam pytanie do dziewczyn ktore mialy Videogroszka na... fladra Ślub w piątek? (17) Czy ktoś z Was miał lub planuje uroczystość w piątek? Proszę o spostrzeżenia. KAWA Ślub z motywem anielskim (1) Witam wszystkich, potrzebuję pomocy:) widziałam na stronie jednego z... Anka Ciasta - ile? Jak policzyć? (10) Jak liczycie ilośc ciast, które musicie kupic na wesele? Ja mam wesele na ok.... Ewka Namiar do krawcowej (2) Poszukuję sprawdzonej krawcowej, która uszyje suknię ślubną w większym... tutka2014 Restauracja Na Wzgórzu relacja,opinie (64) Witam drogie forumowiczki, bardzo prosze jesli ktoras miała wesele w... Dori Poszukiwany kamerzysta na wesele 22.08.2015 (1) Witam, poszukuję kamerzysty na wesele w dniu 22.08.2015, kogo polecacie?... tdk Buty ślubne LA MARKA - rozm.39, obcas 3cm (1) Sprzedam buty ślubne polskiej firmy LA MARKA - skórzane, bardzo wygodne,... Asia88 Czy ktoś robił wesele w restauracji " U Bartka" w Kolbudach nad jeziorem ? (3) Interesują mnie opinie o tym miejscu. Zamierzamy zrobić tam niewielkie... Asia Zespół ragtime - proszę o opinie. (7) Świeże opinie, może jakieś filmiki? Karolina