Fotograf - Tomasz Krywienko - proszę o opinie. (4) Czy ktoś z Was korzystał z usług Pana Tomasza? Czy byliście zadowoleni? Kasia Wynajem sali z kucharkami koszta (18) Witam Was serdecznie! Chciałabym się zaptyać ile musze zaplanowac wydatku na... mag Sala weselna "u buchny" (12) Czy ktos cos wie o tej sali?? a moze ma zdjecia? :) z gory dziekuje! Ania
Świadkowie na ślub. (2) Witam. Potrzebuje pomocy. Bierzemy ślub 20 lutego(11.40), niestety mamy... Amanda Sprzedam suknię ślubną Sincerity Bridal 150zł (4) Witam sprzedam suknie ślubną Sincerity Bridal. Suknia w stanie bdb, zapinana... asia Sala bankietowa - Faltom, pytania (5) Witam, planuję ślub na 80 osób, co sądzicie o tej sali? Czy nie jest za... Ania Młode Pary 2014 (część 6) (317) JESZCZE PRZED: KWIECIEŃ 26.04. ~Jaagnes; Agnes & Karol, Sala: Zamek... agunineczka Faltom w Swarzewie. Czy miał ktoś/lub był ŚLUB?? (11) Proszę Was o opinie. viki DJ+instrument (6) Poszukuje dj na wesele ale chcielibyśmy by na czymś przy okazji grał. Może... KAWA Poszukiwany DJ/Wodzirej na Wesele 04.06.2015!!! (2) Witam, jak w temacie, poszukuję dobrego DJ-Wodzireja na wesele dn.... Malpa89 Zespół Alabama na wesele - proszę o opinie (5) Potrzebuję szczerych aktualnych opinii o tym zespole. Czy faktycznie nie... user_13769329747 anglojęzyczny dj/wodzirej (10) Dziewczyny, czy możecie polecić jakiegoś dobrego dja/wodzireja który dobrze... claudina Prosimy o pomoc w wyborze DJa (7) Witam. Wraz z narzeczonym mieszkamy za granicą i organizacja wesela... Basiaaa Suknia ślubna z kolekcji Madame B. 2015 (1) Cześć:-) poszukuję sukni ślubnej z kolekcji Madame B. 2015 model 7095. Czy... mimek24 Cudowna suknia Agnes model 10232 z kolekcji 2010 rozmiar 42-46 (36) Witam, Mam do sprzedania piekna suknie slubna firmy Agnes z kolekcji na rok... Karolina Materiał na suknie :) Pomóżcie (3) Hej:) We wrześniu wychodze za mąż, mam już wybraną krawcową ale niestety... marta Dj Zadurekm - proszę o opinie (1) Prosze o opinie mona87 Sukienki na wesele (1) Witam Mam do sprzedania 2 sukienki na wesele lub na poprawiny, podaję linki... Mamcia N. Suknia ślubna "Loretta" z kolekcji White Lady 2014 (1) Sprzedam suknię ślubną "Loretta" z kolekcji White Lady 2014. Zdjęcia oraz... AgataBr Bielizna AVA.... (8) kto zna? jakieś opinie? milcia