Kupię suknię ślubną na wzrost min. 180cm (14) Wiem, że dużo takich sukienek nie znajdę więc jeśli ktoś z was wie gdzie... Ma Ślub Cywilny Gdynia - gdzie na obiad? (1) Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i może nam polecić dobrą knajpkę, gdzie... cywilny2015 fotograf 28.08.2015r (7) Witam, szukamy fotografa na 28.08.15r, niestety Ci na których nam zależało... P.A
Wesele, parę pytań - sala, kościół... (8) Cześć wszystkim. Planujemy wraz z narzeczonym ślub w przyszłym roku (ok... anna Restauracja Panorama Gdynia - proszę o opinie. (8) Planujemy tu kolację ślubną w sierpniu. Czytałam troche starszych postów... KAWA Wynajem Karaoke (3) Potrzebuje wynajac zestaw do karaoke na wesele...znacie kogos? AlexB Kolor pończoch/rajstop. (6) Jaki kolor pończoch/rajstop miałyście/będziecie miały? Ja obstawiam na... LoLa Kupię koronkowe bolerko (1) Odkupie koronkowe bolerko rozmiar 38 kolor ecru. Proszę o kontakt na... zuzia Kamerzysta i fotografi poszukiwany !!! (6) Poszukujemy dobrego fotografa i kamerzysty na wesele, prosimy o opinie i... 88ona88 Betrisa foto - proszę o opinie. (1) Kto ma najswiezsze jakies opinie o nich ? ona123 Ślub 29.08.15 Mickiewicza - Gdańsk (1) Czy któraś z was również ma ślub tego dnia w Kościele św . krzyża w Gdańsku? Ania Fryzjer (1) Poszkuje dobrego fryzjera na slub, zeby byl nowoczesny i z pomyslem, a takze... AlexB MK Video z Rewy a Video-Wspomienia z Gdyni - proszę o opinie. (3) Zastanawiamy się nad MK Video z Rewy, a Video-Wspomienia z Gdyni. Może ktoś... 88ona88 Zaproszenia ślubne - gdzie? (9) Czy ktoś mógłby mi polecić osobę, która projektuje zaproszenia. Dzięki za... MGT Cedrowy Dworek a Grinholc - proszę o opinie (16) Proszę o pomoc, jakieś własne spostrzeżenia na temat obu wymienionych sal.... piórko Dekoracja auta (5) Witam, odkupie dekoracje na auto. Jezeli ktoras z was mialaby do sprzedanoa,... Ania Dodatki ślubne - gdzie? (5) Gdzie w Trójmieście dostane dodatki ślubne czyli bolerko, coś we włosy itp..?... mmm Ankieta dotycząca wydatków na organizację ślubu (2) Cześć, chciałbym stworzyć zestawienie wydatków ślubnych, tak aby pary... maciej_pietrzyński Ciasta na wesele (5) Czy znacie jakąś cukiernie lub kogoś kto piecze bardzo dobre ciasta?... emi Suknia ślubna na wzór Pronovias Primor. (18) Będę w posiadaniu sukienki szytej na ten wzór. Dopiero 28.09.2013 będę... velhia