Restauracja Lucynka czy Hacjenda we Wrzeszczu? (11) Pomocy, musimy w tym tygodniu dokonać wyboru, co byscie wybrali? tutka2014 Sukienka rozm 44-46 - gdzie? (12) Witam, czy orientujecie się może gdzie jest duży wybór sukien... Ola86 The Klezmer Band Starogard Gdanski - proszę o opinie (1) Prosze o opinie na temat zespolu The Klezmer Band ze Starogardu Gd, poniewaz... samanta2108
Sprzedam wyjątkową suknię dzięki której na długo zapadniesz w pamięć wszystkich gości! (1) Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną, kupioną w czerwcu 2014 w salonie... justynkie Jakie ceny sukien w Biance w Starogardzie Gd.? (15) Hej. Czy któraś z Was była w Biance po swoją suknię? Napiszcie jakie... Panna kieca dla mamy szukam (12) Poradźcie gdzie, jakie sklepy. Czy w centrach typu GB, Manhattan czy coś... mikimouse Jaki balsam do bardzo suchej skóry? (28) przetestowałam już różnyuch i nie trafiłam na taki który dobrze by nawilzył... pszczoła DJ Creez - Krzysztof Widrowski, proszę o opinie. (1) Witam, Proszę o opinie na temat DJ Creez. Jaki typ muzyki puszcza, czy... ja Poradnia rodzinna, 1 dzień - proszę o namiary. (4) Czy ktoś ma może namiar do osoby, która przeprowadza nauki z poradni... Blanka Szukam nietypowego miejsca na wesele - Trójmiasto i okolice. (3) Witam, szukam ciekawego miejsca na wesele w Trojmiescie i okolicach na ok... Magda Agatha, czy mialas w Mariackim?? (10) Agatha, czy mozesz podpowiedziec? nie wiem czy dobrze pamietam, ale chyba... kaska_cd Zespół Antares Słupsk - proszę o opinie (7) Hej, bardzo proszę o opinie o zespole Antares. Jesteśmy zainteresowani... kasia Relacja 14.06.2014 (3) Witam bardzo serdecznie i na początku bardzo przepraszam, że dopiero teraz... czerwcowe Fryzjer - szukam (2) Dziewczyny szukam sprawdzonego fryzjera, najlepiej z Gdyni (ale nie... KOK Saksofonista na wesele (2) Cześć szukam saksofonisty na wesele w Gdańsku, miałby być to występ jako... fanka NSPJ 13.06.2015 (1) Witam, Jest ktos kto bierze slub 13.06.2015? w Gdyni w NSPJ? niula wesele 8.08.15 (8) Cześć, szukam zespołu na 08.08.2015 - wesele w Pruszczu GD, najlepiej 3os... OlaSierpien2015 Fotogrupa czy Błażej Maziarz?:) (43) Jak w temacie - proszę o opinię:) Angelka wolny termin (18) 13.06.2015 Poszukuję Dj'a, który również będzie wodzirejem :) oraz... Kisia sprzedam sukienke (1) sprzedam sukienke (gorset+spodnica) rozm. 40/42, stan bardzo dobry. Gorset... funia