I już żyć bez siebie przestaliśmy umieć - relacja 10.08.2013 (9) No to pora na moją relację :) 5 sierpnia przyjechał do nas M z rodzicami i... Jun87 Poszukuję fryzjerki/fryzjera z dojazdem do domu (5) Dojazd do miejsca : Borkowo Łostowickie Data : 16-08-2014 Isia kupię suknię koronkową rozmiar 36-38 (2) coś takiego byłoby ideałem, proszę o ofertę na micaska@buziaczek.pl micasia
Ślubnybucik.pl - proszę o opinie. (4) Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała może buty w sklepie internetowym... Mala-Migotka Muzyczna podróż na weselu (4) Hej, zastanawiamy sie nad doborem repertuaru muzycznego bo mamy taką... Kwiatek_D krawiec męski (6) Szukam krawca żeby uszył męski garnitur - w Trójmieście nowy2 Przedłużanie włosów - Gdynia, fryzura ślubna (3) Siemka. Szukam fryzjerki, która profesjonalnie przedłuży mi włosy (rigami lub... Nitka90 Alkohol - pytania. (14) Ślub mam pod koniec maja, powiedzcie mi kiedy mam kupić alkohol? I jaka... Basia Pomóżcie proszę :) szukam sali na wesele (55) Szukam ładnej i eleganckiej,ale w atrakcyjnej cenie sali na wesele. Znacie... mmm121 Suknia ślubna (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-delikatna-suknia-slubna-... Chudi Suknia ślubna "Loretta" z kolekcji White Lady 2014 (3) Sprzedam suknię ślubną "Loretta" z kolekcji White Lady 2014. Zdjęcia oraz... Agata Piękna i bardzo nietypowa suknia ślubna w dobrej cenie (1) Witam serdecznie :) Zdjęcia:... agatalipinska Sprzedam elastyczną chustę Pentelka, fioletową cena 35 zł (4) witam mam na spzredaż chustę elastyczną od pierwszych dni życia firmy Pentelka Cytrynka 007 Suknia ślubna Justin Alexander stan idealny, rm 36. Dlugosc 3/4 (6) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/przepiekna-suknia-slubna-z-kole... Marta Kitowska sprzedam krzesełko do karmienia IKEA z tacką - kolor biały (2) stan b.dobry krzesełko ANTILOP cena 40 zł.... Cytrynka 007 sprzedam ochraniacz do łóżeczka IKEA w kolorowe zwierzątka (2) polecam, stan b.dobry, cena 35 zł. Cytrynka 007 Sprzedam suknie-księżniczkę.CUDNA!!rozm34,36,małe38.od PROJEKTANTKI GWIAZD -Violi Piekut (5) Sprzedam przepiękna suknie ślubną - KIM - Księżniczka! Suknia od projektantki... wiki Poszukiwana fryzjerka na 15.08.2015 r. (1) Tak jak w temacie. Poszukuje fryzjerki na 15.08.2015 r najlepiej z Gdańska.... Sylwia Dj na wesele 5 września 2015 (1) Poszukujemy DJ na wesele dnia 5 września 2015. Zapraszamy do kontaktu :)... gagatka FotoInLove - proszę o opinie. (4) Korzystał ktoś może z usług fotografów FotoInLove? Nie mogę nigdzie znaleźć... Luccas