kto płaci? (12) Mam do was pytanie. Czy nadal popieracie tradycję fundowania wesela przez... kropka Fabryka makijażu-Aleksandra Gorecka, proszę o opinie. (7) Bardzo prosze o opinie, Może któraś z was malowania pani Ola. Mia Zespół BEST (8) witajcie, czy ktoś z was mógłby podzielić się opiniami na temat zespołu BEST... justicia85
Przewóz gości weselnych 1.05.2015 (1) Witam Serdecznie! Poszukuję firmy świadczącej usuługi przewozowe, która... user_137737301444 Bolerko? (2) Witam, czy ma ktoś na sprzedaż bolerko albo jakaś narzutkę w kolorze nude,... młoda videofilmowanie+foto (1) Poszukuje kamerzysty i fotografa sprawdzonego na slub i wesele 09.05.2015r.... Panna Cudowna Suknia Slubna Z kolkcji Alicja roz.42-48 (1) Witam mam do sprzedania suknie ślubna z Kolekcji Alicja.Biała jednoczęściowa... Agnieszka19864 PRONOVIAS BARBATE (1) Witam, szukam sukni ślubnej PRONOVIAS BARBATE rozmiar 38 na 173 plus obcas.... arenzano figurka na tort pomocy:) (5) Witam dziewczyny wiecie gdzie mona kupic bad robią na zamówienie taką figurke... vailet miejsce na wesele - Czarna Perła - proszę o opinie. (58) hej, szukam porady - w przyszłym roku planujemy z narzeczonym ślub Anita Hotel Czarna Perła w Przejazdowie-opinie (16) Hej, czy mogę prosić o opinię o organizacji wesela w Czarnej Perle? Jakie... Kaiya Niespodzianka dla pana młodego (3) Cześć, od jakiegoś czasu krąży po internecie sporo filmików jak to pan młody... Kwiatek_D Wichrowe wzgórza w Chmielnie (15) co myślicie o tym miejscu gryz nowoczesne videofilmowanie 8.08.2015 (9) Witam, szukam ekipy z trójmiasta, która tego dnia upamiętni Nasz dzień.... Ola APART (20) Dziewczyny potrzebuje pomocy- czy któraś ma z was karte rabatową do APARTA i... edzia.k Zespół FORTE - proszę o opinie. (16) Czy ktoś był na imprezie gdzie grał zespół Forte z Malborka??? Mamy wesele w... Przyszła mężatka sabat żelistrzewo - proszę o opinie (3) witam :) za rok mam wesele w sabacie ;) i mam pytanie czy ktoś tam był i... anonim. Tczew i okolice (47) Cześć dziewczyny, jakie lokale możecie polecić w Tczewie i okolicy, chodzi... smarta Fotofraf + Kamerzysta (24) Witam, Poszukuję fotografa i kamerzysty, którzy pracują razem, są z jednej... Sylwia POLSKA piosenka na pierwszy taniec (21) Cześć narzeczone! :) Poszukuję oryginalnej, polskiej piosenki na pierwszy... Panienka