orkiestra weselna (10) Witam, razem z narzeczona planujemy wesele. W zwiazku tym szukamy dobrego... szymek Suknia ślubna koronkowa oryginalna (1) Zapraszam do przymiarki ślicznej sukni ślubnej :)... Elka9 TCSE suknia - proszę o opinie. (25) Czy jest ktoś w trójmieście kto kupował suknie ślubną w tcse? karolina
Wybór sukni - proszę o opinie (14) Hej dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem tej sukni... Niezdecydowana Sprzedam piękna smukłą suknię w rozmiarze 36 (2) witam, posiadam na sprzedaż niezwykłą, oryginalną i bardzo kobiecą suknię... feelgood Moooojaaaaa :) (7) Dziewczyny po długich poszukiwaniach znalazłam ją !!! Co sądzicie??... Sylwia Dwór Prawdzica - proszę o opinie (1) Tak jak w tytule, szukam aktualnych opinii o Dworze Prawdzica. Większość,... Julka świeczki (8) Mam taki pomysł, aby zrobić serce z podgrzewaczy, a my tańczymy pierwszy... narzeczona Sincerity 3765 (9) Sprzedam piękną suknię z najnowszej kolekcji Sincerity. Suknia kupiona w... Kaja nadruki na płytach (2) czy ktoś może polecić w Trójmieście zakład fotograficzny gdzie można zlecić... calaviolina Poradnictwo rodzinne (8) Gdzie zaliczaliście poradnictwo rodzinne dla narzeczonych? Ktos miał to... ja Sprzedam piekną sukienkę o długości 7/8, 36, 38 (2) Sprzedam piękną suknię ślubną w rozmiarze 36,38 z możliwością zmniejszenia.... alexj3515@wp.pl Młode Pary 2013 (część 19) (333) SIERPIEŃ 10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi... shanti makijaz-Anna Jasinska (26) Witam, czy ktos mial makijaz slubny robiony przez ta Pania? jakie opinie? misia83 Bańki mydlane;) (12) Co sądzicie o bańkach mydlanych w czasie pierwszego tańca? Angelka Długi welon - jak nosić ? Wygodny? (3) Witam! Bardzo podobają mi się długie 2-3 metrowe welony . W związku z tym... Ania Dworek Barwik - proszę o opinie (8) Witam, czy jest ktos na tym forum, kto miał już wesele w Dworku Barwik?... A.Z szukam sunki anna kara basil na 178 cm (1) kupię suknię anny kary basil na 178 cm ada_80-80@wp.pl basil Sprzedam Bolerko Futerko (1) Jak w tytule rozmiar XS/S śliczne szczegóły w ogłoszeniach trójmiasto... monisia061 Tylko obiad bez wesela - jaka restauracja Gdynia i okolice (5) Witam! planujemy z narzeczonym ślub cywilny, po którym chcemy zaprosić... Natalia J.