Szukam zespołu na wesele (23) Witam, Szukam dobrego zespołu na wesele w przyszłym roku (01.08.2015),... Ewelina podpisywanie umowy (9) Mam pytanie, czy podpisywałyście umowę z fryzjerką i makijażystką? xyz Chata Mysliwska Pod Sokołem (9) Hej dziewczynki ;-) Która z Was miała tam wesele???Napiszcie coś o tym... pyszotka
O której podać dzika i tort? (14) Witam dziewczyny mam pytanie o której najlepiej podać dzika a o której tort? vailet Hacjenda - proszę o opinie. (3) hej, miał ktoś wesele w Hacjendzie w Gdańsku? proszę o opinie:) tojaa wesele nad morzem (9) Witam wszystkich.... Nie jestem z Gdyni ale bym bardzo chciala wesele zrobic... LeShaun białe buty ślubne (5) sprzedam białe buty la boda rozmiar 38, cena do negocjacji nie były używane... ilo Suknia Ślubna AGNES - za symboliczną cene (3) Dziewczyny, moja suknia ślubna wisi w szafie i się kurzy... tzn. nie kurzy... Agaaa Ogromny dylemat! - pomocy! (11) Hej dziewczyny, Mam ogromny dylemat. Nie wiem którą suknię mam wybrać. W obu... Nutka Treski (1) Hej dziewczyny, zastanawiam się nad podpięciem tresek. Od zawsze marzą mi... Sylwia Salony sukien ślubnych w Gdyni - gdzie? (10) Cześć, Gdzie są i do których warto zajrzeć? Jestem z Gdańska i nie za... Sylwia Pani Maria Gotkiewicz - proszę o opinie (2) Witam, wszyskie Panie, które miały przyjemność //bądź nie :P proszę o opinie,... kate Nowa suknia Farage' z sesji zdjęciowej za pół ceny. Jedyna taka okazja. (15) Suknia pochodzi z salonu firmowego Farage w Gdyni, składa się ze sznurowanego... joyce-fiore@wp.pl Weselne przygotowania - czyli para młoda kontra mama i teściowa (10) Jak delikatnie, tak żeby nikogo nie urazić, dać do zrozumienia... Kwiatek_D zaproszenia ślubne ze zdjęciem (7) Hej, wymyśliliśmy sobie zaproszenie ślubne z naszym zdjęciem/zdjęciami.... nikaska dj na wesele 27.06.2015 (6) Szukam dobrego dj'a, który poprowadzi nasze wesele - 27.06.2015 Dworek... user_1386168549 Podanie obrączek (5) Cześć Dziewczyny, czy która z Was ma w planach ślubnych żeby obrączki do... Kasia Opinie o ośrodku ZAWIATY (4) Czy organizowałyście tam może przyjęcia weselne bądź inne imprezy? Jakie sa... Iga Obrączki STELMACH (5) Wiecie może gdzie w trójmieście mogę kupić obrączki tej firmy? poza AK Biżuteria Gosia Sprzedam śliczną suknie ślubną (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-ogl91852... kika_1987