zwracanie się do teściowej (17) jak zdania sformułować, żeby nie użyć słowa Pani i mamo. Przykłady zdań... ... Sprzedam Hiszpański WELON MADONNA 3m (14) Oferuję przepiękny 3m długi hiszpański koronkowy welon zakupiony w salonie... Żanet Sala weselna Morfeusz w Rumi - proszę o opinie. (4) Czy ktoś ostatnio organizował wesele w sali Morfeusz w Rumi i mógłby... tunia
co sadzicie o zespole Acapulco-show? (83) Czy moze ktos mial ich na weselu? Czy umia zabawic gosci? Prosze o... gosiks1 Sala Elipsa w Stężycy (7) Witam! Proszę o nowe opinie o sali "Elipsa" w Stężycy, interesuje mnie... Amelia22 Zespół Nevada z Redy - proszę o opinie. (19) Witam proszę o opinie zespołu Nevada z Redy na forum są dość dawno dodane... user_137693527761 Dom weselny" Sabat "w Żelistrzewie. (14) Witam serdecznie, niebawem mam wesele w domu weselnym Sabat w żelistrzewie i... Justyna47 Fryzura ślubna (5) Hej dziewczyny, mam mały problem ze ślubną fryzurą, wybrałam sobie uczesanie... Lisa Umowa zlecenie z fotografem - kto płaci podatek? (5) podpisałam umowę zlecenia z fotografem. kto płaci podatek??w umowie jest... abc Cena za wystrój sali weselnej i Kościoła (16) Poszukuje kogoś kto udekoruje sale weselną na ok 90 osób oraz kościół.... lena Pierwszy taniec 2015 (18) Dziewczyny co macie za piosenkę na piewszy taniec? Nitka90 Villa Antonina (4) witam, czy ktoś z Was miał wesele w Vilii Antoniona w Sopocie, a moze ktos... kaj Villa antonina sopot wesele - proszę o opinie. (4) Witam, planujemy wesele w Sopocie w Willi Antonia. Prosze o opinie na temat... Popi nnt.oddam szczura (7) 8mc szczur,albinos szuka nowego domku.... Monisia84 Suknia ślubna Acadie Madonna (11) SPRZEDAM suknię ślubną model ACADIE Kupiona w salonie sukien ślubnych... Monika Wynajmę 7 stołow okrągłych 180cm-200cm + krzesła (2) Witam, poszukuje 7 okraglych stolow do wynajecia wraz z krzesłami. Oczywiscie... Popi Ślub cywilny przysięga - pytanie. (2) Chciałam zapytać czy ktoś wymyślał własną przysięgę na ślub cywilny. Nie... narzeczona zespół Samba(Pani i dwóch Panów).. (7) Witajcie, proszę o Wasze opinie na temat zespolu, jakoś mało opinii o nich... morfina Ciagle pijana szczesciem.... Zona.... (234) Witam! No i my juz po slubie... Wszystko udalo sie przecudnie... No moze z... Ostola Opinie o O-studio (6) Witam, chciałabym prosić Was o opinie na temat fotografii o-studio. W... siarunia