Szukam makijażystki + fryzjerki na wesele w czerwcu (5) Witam, Szukam osoby, która wykonuje makijaż i fryzurę z dojazdem do domu... gdyniaagata Szycie sukienki ślubnej Gdynia/Rumia/Reda (4) Witam, Chciałabym żebyście poleciły mi salon sukien ślubnych, który uszyje... Patrycja Młode Pary 2015 (część 1) (104) CZERWIEC: 06.06 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka,... Lexion
Dwór Bajbuza (9) podobno godne polecenia jeśli chodzi o wesela i nie tylko :)) alcia0111 cake pops (3) Witam, poszukuję kogoś kto zrobiły Cake Pops na nasze wesele. Interesuje nas... cukrowapanna obiad i deser w restauracji po ślubie cywilnym?(Zakoniczyn, Ujeścisko)okolice... (14) Witam!! proszę o wypowiedzi osob, które organizowaly niewielkie przyjecia... Karolina SALA BANKIETOWA LUBLEWO - OPINIE (21) Witam Jak w temacie :) Czy ktoś ostatnio tam był na weselu albo może będzie... Olga Gdzie dostane takie buty! (2) Buty są przepiękne! Ktoś pytał w komentarzach, ale odpowiedzi brak! :(... Nitka90 Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego Rumia (75) Czy jest ktoś kto ślubował w tym Kościele? Czy były jakieś zakazy i nakazy ze... perfectangel Złoty Staw-proszę o opinie (9) Witam. W Maju 2015 roku biorę ślub i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś... COD_Girl Sala bankietowa - Kalina Bojano - Proszę o opinie (2) Witam, czy ktoś z was wyprawiał tam wesele, bądź bawił się tam przy innej... tdk Piosenka do teledysku ślubnego - pytanie (7) Hej, czy według Was piosenka Ed Sheeran - Give me love pasuje do teledysku... ja Nagłośnienie na wesele (1) Witam, w czerwcu przyszłego roku biorę ślub, który będzie odbywał się na... gdyniaagata hotel Amber - zdjęcia (6) Czy ktoś posiada zdjęcia z sali górnej z ustawieniem stołów i dekoracją... katarzyna-k bolerko rozmiar 42na ślub w listopadzie (4) szukam bolerka na ślub w listopadzie. Kupię albo wypożyczę. promyk stres przed weselem (16) witam, zawsze marzyłam o ślubie i weselu i niedługo będzie ten dzień:). ALE ,... nieśmiała Panna Młoda Sprzedam, Julia Gastoł model 951, ecrue, rozmiar ok. 42, jednoczęściowa, piękny haft + dodatki (28) Mam do sprzedania suknię ślubną ecrue, bogato haftowaną z dodatkami (halka z... AgaB Gdzie można wypożyczyć suknie ślubną? (10) Witam. Chciałabym się dowiedzieć które salony mają w swojej ofercie... ewelinka1306 Obrączki na zamówienie (9) Witam, czy orientujecie się może, gdzie w Trójmieście lub okolicach mogę... Iwonka koleczkowo Maciejka - proszę o opinie (4) Witam serdecznie, Bardzo proszę o opinie na temat Maciejki w Koleczkowie,... polis