o- studio??!! OPINIE (16) Bardzo was proszę o opinię o fotografii o-studio?? mambalynka Salon Fryzjerski Dorota Gdynia orłowo (24) Dziewczyny mam pytanie czy polecacie ten salon? za baleyage zażyczyli sobie... mambalynka Suknia ślubna dla niskiej (14) Poszukuje sukni slubnej na wzrost 160 cm... mala83
małe dzieci naszych świadków (5) Witam, naszymi światkami będą mój brat i jego siostra. Oboje mają dzieci-... asdfg Fotograf + kamerzysta (4) Witam, Szukam fotografa i kamerzysty na wesele na 01.08.2015, może ktoś... Magdalenka obrączki z platyny, srebra, tytanu. (37) Dziewczęta czy spotkałyście się z obrączkami z tych metali szlachetnych? Może... Polcia SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ FAMOSA z salonu MADONNA (38) Sprzedam suknie w stanie idealnym, model FAMOSA, z salonu MADONNA. Jestem... Natalia Cukiernia Jędruś - proszę o opinie. (1) Witam, czy któraś z Was zna tą cukiernie? Sala gdzie będziemy mieli wesele... Mala-Migotka folograf i filmowanie (1) Witam, szukam fotografa i kamerzysty na wesele w piątek 05.06.2015r. -... volusia Czy zespol Malibu Latino fajnie prowadzi zabawy weselne? (27) Słyszałam ze dobrze graja, wszyscy polecaja, na ich stronie przesłuchałam ich... ta_mala_co_sposoben_dziala sala zamówiona, suknia kupiona co dalej??? (17) hej dziewczyny Tak jak w temacie salę mamy zarezerwowaną na czerwiec 2015,... narzeczona suknia gala victoria rozm. 36 tylko 600 zł (1) Sprzedam piękną suknię slubną... Kasia kucharka na wesele (2) Witam, jako że wesele to droga przyjemność, zastanawiam się nad opcją... Shirley Allie Bazylika św.Mikołaja w Gdańsku (1) Czy ktos z was bedzie bral ślub w tym kościele? mala83 Zespół Bravoton - proszę o opinie (10) Cześć szukam opinii nt. tego zespołu, wszelkie za jak i przeciw będą bardzo... M&K malutki kościół okolice Gdynia/Osowa/Koleczkowo? (2) Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu kościoła w okolicach Gdyni, Osowej,... Natalia Jakie polecacie sale weselne z noclegiem w Gdańsku? (24) Najlepiej jakieś sale weselne, pensjonaty w Gdańsku i okolicy. Justa Zespół Akcent4you (4) Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat zespołu akcent4you. Warci polecenia? gosia Cukiernia Baccate w Nowym Porcie - ktoś zamawiał tam tort? (3) zastanawiam sie czy nie zamówić tam tortu na wesele... ktos zamawiał w... MonikaG Koszałkowo Biały Miś - proszę o opinie. (1) Witam, chciałam poznać wasze opinie na temat sali Biały Miś w Koszalkowie.... user_138606520677