VIDEO GROSZEK- prosze o opinie (13) Kochani, prosze o opinie i ewentualne podzielenie sie doswiadczeniem...... Sylwia P namiary o salony w kościerzynie (45) proszę, czy ma któraś z was numery tel. i adresy do salonów sukien ślubnych w... aparciara Shark foto studio (24) Czy może ktoś wyrazić opinię..? Tylko proszę o opinię osoby , które... Agata
Zjawiskowa suknia ślubna SPOSA ecru (6) Urocza suknia ślubna marki Sposa model Forever. Kolor złamana bieli/ Ivory.... Maja Nauki przedmałżeńskie Gdańsk przymorze - okrąglak, kiedy początek? (3) Czy ktoś się orientuje kiedy zaczynają się nauki w listopadzie?? asia Internetowy komis ślubny? (1) Mam pytanie do przyszłych Pań Młodych... Wyobraźcie sobie, że macie kupić... mimigra Tort - kiedy? (7) witam, zastanawiam się kiedy dać tort. Po obiedzie nie ma deseru serwowanego... abc Sprzedam suknię! 42/44 SINCERITY (oryginał) (14) Witam serdecznie. Mam do sprzedania oryginalna suknię Sincerity (model 3728... Marta25 dobry organista pilnie poszukiwany! (11) Witam, mam problem ponieważ organista z parafii w której chcemy wziąć... martta13 Sprzedam Suknię Agnes Bridal Dream (2) Piękna suknia ślubna! Tanio:) Zapraszam... Chudi Kupię bolerko ślubne/futerko, etolę, płaszczyk (1) Bardzo chętnie kupię śnieżnobiałe okrycie wierzchnie do sukni ślubnej proszę... coco.roco Polećcie dobrego kucharza/ekipę do obsługi kuchni na wesele (3) Jak w tytule, zależy mi na aktualnym numerze lub mailu do takiej osoby, ważne... Gosik// Obiad/impreza po cywilnym :) (7) Cześć Forumowicze :) Przeczytałam już tyle wątków, w większości... LisaMona Czy ktoś zna tą firmę DigitalHD Filmowanie Szczecin Berlin? (1) Tak jak w temacie czy ktoś z Was ich zna? Młoda Sprzedam piękną suknię r. 34/36 (5) Mam do sprzedania piękną białą suknię r. 34/36. Zapraszam do zapoznania... Morales co myślicie o białych kamizelkach? (6) Hej:) Zastanawiamy się z narzeczonym czy kupować białą kamizelkę dla niego... tusia_18 jak szybko sprzedać suknię po weselu (12) Witam, po swoim weselu mam do sprzedania suknię, którą kupiłam jako nową ale... Morales biały dywan z nadrukiem do kościoła (7) Witam wiecie gdzie można wypożyczyć biały dywan do kościoła gdzie można mieć... vailet Fofislub - proszę o opinie. (33) Czy ktos z was korzystal z ich uslug-fotografia i kamerowanie? mala83 Biała sukienka dla dziewczynki (21) Poszukuję sklepu/krawcowej, gdzie niedrogo kupię/uszyję białą sukienkę dla... lestek