po północy (5) przebieracie się po odczepinach? pytanie do tych co pożyczają suknie abc VillaPalladium Oliwa - proszę o opinie. (8) Czy ktoś miał wesele w tym hotelu? Może ma jakiś filmik jak wygląda to już... Basia DJ NA POPRAWINY (3) Witam wszystkich przygotowujących sie do ślubu. Czy ktoś mógłby polecić... alis
suknia Agnes 11275! (10) Sprzedam suknię Agnes 11275 w drugiej połowie maja. Wzrost 177cm.... lilo2013 nauki w Paryżu - proszę o opinie (4) Czy ktoś w ostatnim czasie przechodził nauki przedmałżeńskie w Paryżu? w... Asia Sprzedam suknię Pronovias - model Alcanar 2014 (4) Mam do sprzedania piękną i efektowną suknię ślubną firmy Pronovias, model... ann.lee wesele w hotelu haffner (17) czy ktos z Was miał wesele w haffnerze, albo tam sie bawił? jak nie wesele to... marlena Fryzjerka - Przymorze (5) Ślub biorę w czerwcu.. ale już chciałabym wiedzieć KTO MNIE UCZESZE :)... Basia sala weselna 170 osób okolice Starogardu Gdańskiego, Skarszew (4) Witam. Poszukuję sali weselnej na około 170 osób niedaleko Starogardu Gd -... arewmaj Hotel bartan- Sobieszewo (9) Witam forumowiczow i pytam o opinie na temat hotelu Bartan w Sobieszewie-... Anulka czy wierzycie w to co mówią wróżki?? (14) mowa o prawdziwych wróżkah (tj babciach które wróżą, a nie przebranych za... perełka Sprzedam suknię Cymbeline (1) Witam, sprzedam przepiękną suknię Cymbeline w linku zdjęcia... Agnieszka Wesele z noclegiem dla 150 osób (4) Witam, poszukuję hotelu/ sali weselnej, w którym mogłabym urządzić wesele na... Agnieszka Poszukiwana ślubna makijażystka (32) Witam serdecznie, Poszukuję osoby, która wykona mi makijaż ślubny próbny i... zuzanna Parafia w Rotmance - pytania. (1) Czy jest tu ktoś kto brał niedawno lub jest przed ślubem w parafi św.... Asia ANNA KARA/ SWEETHEART 5975 (3) Witam, sprzedam suknię Sweetheart model 5975 (rozmiar 36, wzrost 160 cm) oraz... kala Dj Jacek Wicek czy ktoś kojarzy? Szukam opinii! (5) Witam, jak w temacie, ten pan został mi polecony, ale nie mogę znaleźć opinii... Olenia Makijaż ślubny Emilia Skowronek - proszę o opinie. (2) Czy któraś z Was była malowana może przez tą panią? Nie ukrywam, że mam... exis26 Świadek/świadkowa na ślubie konkordatowym może być z zagranicy? (13) Mam jedyne najbliższe kuzynki za oceanem, na wesele przylatują i chciałabym... coco.roco Dworek Barwik??? (187) Witajcie drogie forumki, czy ktoras z Was miala okazje ogladac Dworek... Kasiulka