Wino - gdzie w dobrej cenie + jakie? (5) Jakie wino polecacie tak do 18zł? Chodzi mi o białe półwytrawne i różowe... pannamloda2014 w którym usc najkrótsze terminy? (7) Witam, Jesteśmy z Gdyni ale ślub możemy wziąć w dowolnym mieście, czy ktoś... Monika Orkiestra Damio - proszę o opinie. (16) Proszę o informacje na temat orkiestry Damio. Jak grają na weselach? Z... Seba007
DJ Sławomir Satachowiak czy DJ Maciej Józefowicz???? (2) Dziewczyny, pomóżcie mi w wyborze DJ na wesele. Czy bawiłyście się na... Maciejka obiad weselny - pytania (9) Mam pytanko czy ktoś z was organizował obiad weselny w okolicach Trójmiasta??... ania Dj Gucio prosze o opinie. (26) jjak wyżej KaskaGdansk Nie polecam.... (1) panu Dekerowi woda sodowa uderzyła do głowy!!!! Jego nie obchodzą zwykli... ja Balony z helem - proszę o opinie. (1) Czy ktoś z Was ma, miał, bedzie miał juz widzial na jakims weselu balony z... zuzia wesele (3) idąc w sprawie sali mieliście kartke z pytaniami? jakie to były pytania E.B. Sprzedam Suknie firmy Duber model 1156 (62) Mam do sprzedania sukienkę DUBER 1156 Sukienka jest na wzrost 163 cm + 6 cm... malenka2 suknia ROMA. ktoś może ma? (5) Szukam sukni którą widziałam w salonie BEAUTY we wrzeszczu. Suknia nazywa się... Mała757 musze sie wygadac;) (3) równo za 3 miesiące wyjdę za mąż , Jaka jestem szczęśliwa:):):) a własnie w... szczęsliwiec przereklamowany (5) Pan Piotr grał u mnie na weselu. Polecił mi go znajomy u którego też grał.... panna młoda sprzedam sok 100% pomaranczowy hortex 2l (9) 6 zgrzewek kazda po 6 szt czyli 36 katronow po 2 l= 72 l cena 175 zl waznosc... sevelina1988 Dj gucio-andrzej ślusarczyk - proszę o opinie. (5) Cześć,czy grał u kogoś z was dj gucio? Proszę o opinie "świerze" :)... OLA sprzedam nową bardotkę ślubną Ivory (10) Mam do sprzedania bardotkę ślubną Panache Superbra Evie Bridal Strapless... f.i.o.l.e.k Sprzedam NAPOJE ! (3) 45x 1L Sprite 15x 1L Mirinda 60x 0,850L Pepsi 45 x 1,75L 7up D.W : sprite... magdalena Wesele w Grand Cru - proszę o opinie. (11) Witam, Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje odnośnie wesela w... A&J Sprzdam suknie Angel Giovani dużo dodatków :) (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-angel-giovani-jed... Paaulinaa_ samochód do ślubu (15) gdzie najtaniej wynająć samochód do ślubu? abc