sukienkę na ślub cywilny poszukuje (17) Dziewczyny może któraś ma jakąś fajową suknie do sprzedania? Sukienka ba być... Mała757 Skrzypce na 06.09.14 (1) Witam szukam osoby do oprawy muzycznej wesela w Rumi. Prosze o oferty... skrzypce Sprzedam suknię La Sposa Fresa (31) Witam mam do sprzedania piękną, nietypową suknię ślubną La Sposa model Fresa... panna młoda 83
Mirator - proszę o opinie (1) Mirator ktos miał? Proszę o opinie? ZLECENIODAWCA Gdzie wesele w grudniu (3) Witam, mam ustalony termin ślubu na 27 grudnia. Szukam teraz jakiegoś... JMK USC Gdańsk - pytania (3) Jak teraz wygląda sprawa z szampanem? Przywozi się swój? Ile kosztuje... Ona dzikie wino reda (19) Czy jest ktos kto w tym roku mial wesele w dzikim winie w Redzie. bardzo... marta matemblewo 09.08.2014 (3) Czy jest tu ktoś kto bierze ślub tam tego dnia/ zuzu Czyszczenie sukni ślubnej - gdzie? (4) Dziewczyny, Gdzie wypiorę suknie ślubną w Gdańsku? Tylko sprawdzone pralnie. Paaulinaa_ Kwiaciarnia Gdańsk okolice. (7) Witam, Poszukuje dobrej kwiaciarni z rozsądnymi cenami :) Na terenie... AGUTK_A Pensjonat BARON w Sztutowie - proszę o opinie. (2) Witam, czy jest na forum ktoś kto organizował tam wesele bądź był gościem na... Mala-Migotka Cedrowy Dworek (82) Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat Cedrowego Dworku prosze o wpisy....... Aga pokrowce na krzesla (7) dziewczyny skąd wypożyczyć pokrowce na krzesła - oczywiście białe. ktoś... gos Recenzja- wesele polsko- francuskie:) (2) No i juz po... w piątek 25 lipca powiedzieliśmy sobie tak:) Postanowilam wam... karola Poszukiwany dobry Fotograf oraz Kamerzysta ślub 16,08,2014 ... (31) Jak w temacie , proszę przysłać linki do stron z portfolio oraz kontakt do... Marta Kamerzysta i fotograf na wesele 23.08.2014 pilne! (30) Poszukuję kamerzysty i fotografa na slub i wesele 23.08.2014 pilne! PAULINA skrzypaczka w przystepnej cenie :) (3) witam poszukuje skrzypaczki na slub? ktos moze polecic ? w jakiej cenie ? narzeczona Ile się daje księdzu za ślub?? (34) Może to moje pytanie roznieci trochę ognia, ale mimo to zapytam, bo naprawdę... Ewela25* prośba o szablon na winietki:) (75) czas nagli...wesele juz za dwa dni...a my właśnie zdecydowalismy się na... aparciara poszukiwany DJ (5) hej szukamy fajnego DJ. chodzi nam o to aby nie grał typowo weselnych hitów,... paulinus66