Piekna sukienke Heine sprzedam!!! (1) Piekna sukienke Heine sprzedam , roz. 38 , nowa z metkami zdjecia wysle na @ dorcia0910 wynajmę domek na panieński (5) witam, poszukuję domku (letniskowy, działkowy itp.) z miejscem na grilla do... f.i.o.l.e.k Suknia ślubna ANGEL GIOVANI + GRATISY tanio (1) oferta tutaj :... Alicja_Damian
ładna ozdoba na samochód /wesele/ślub/ zamianie za pampersy (1) Posiadam ozdobę na auto w ładnych kolorach różu. Zamienię za paczkę... Alicja_Damian Czapki policjantki idealne na panieński/karnawał zamienię za pampersy (1) Zamienię 5 czapek policjantek za paczkę pampersów :) Czapki są zupełnie nowe... Alicja_Damian Nowe Buty z kartonem zamienię na paczkę pampersów (1) Buty na szpilce. Kolor blado różowy. roz 36. Wysokość szpileczki około 5-6cm.... Alicja_Damian Duża paka z ozdobami /wesele/ ślub/ ... tanio! (1) Sprzedam dekoracje i różne akcesoria które mi zostały z mojego wesela... w... Alicja_Damian Fotograss opinie (1) Cześć, ma ktoś może opinie na temat fotografki Małgorzaty Fotograss? Moskito7 Zespół Pickup opinie (1) Cześć, macie może wiedzę o danym zespole? Będziemy wdzięczni za opinię. z... Moskito7 Wesele w OW OMEGA W Przywidzu - proszę o opinie (2) Czy ktoś miał tam wesele i może powiedzieć coś więcej? Jest to miejsce godne... Martadelka Kupię suknię ślubną Maxima Model 3014 (1) Kupię suknię ślubną Maxima Model 3014 w rozmiarze 36. Proszę o kontakt na... Kasia sukienka na wesele rozmiar M (2) Mam do sprzedania nową (nie używaną) sukienke w rozmiarze M:... dori231 TELEGRAM Z KLUBU WŁOSKICH KAWALERÓW szukam wersji dla teściów (1) hej spodobała mi sie ta zabawa ale chciała bym aby została odczytana dla... paulinus66 jak zmiescic sie w 6000 tys? (30) czesc kochaniutkie zamierzamy za kilka msc wziasc slub koscielny i czytam... Beata Roma w Łapinie - proszę o opinie (2) poszukuję aktualnych opinii. Zastanawiam się nad organizacją wesela tak.... michalina Kiedy do hurtowni kwiatów (6) Hej :) może mi doradzicie. Kiedy najlepiej pojechać po kwiaty do... Koniczynkaa zabawy weselne/oczepinowe (2) Jakie macie zabawy, konkursy? Niedlugo spotkanie z zespolem i musimy si... zuzia opinie o DJ-ach (1) kochani moi spotkaliśmy się w ostatnim tygodniu z kilkoma dj-ami.....uczucia... paulinus66 Prezent ślubny dla brata (5) Podsuńcie mi pomysły, co mogłabym dać bratu z okazji ślubu, pieniądze... anita płatki róż (17) Żywe czy sztuczne płatki róż do obsypania młodych po wyjściu z kościoła? ilona