zespół Alibi - proszę o opinie (3) czy słyszeliście coś o tym zespole albo bawiliście się na weselu gdzie grali??? Adzia bukiet slubny (7) hej, mam mętlik w głowie. chce mieć czerwony bukiet ślubny, taki krwisty a... top Fotograf na sesję zdjęciową - wieczór panieński 9.08.2014 r. (2) Witam, Poszukuje fotografa na wieczór panieński - termin 9.08.2014 r. osoby... Kasia
Młode Pary 2014 (część 5) (322) STYCZEŃ 19.01. ~SeaMilena; Milena & Tomasz, Kościół: pw. św. Bernarda w... agunineczka ślub tylko kościelny? (10) czy da się zawrzeć związek małżeński tylko kościelny w Polsce? czy jest to... ciekawa Czy ktoś mógłby zrecenzować zespół ROMANS z Tczewa? (1) Jeśli znacie ten zespół, proszę o opinie! I czy byłaby możliwość podesłania... przyszła panna młoda suknia ślubna z internetu? (6) hej, mam pytanie czy któraś zamawia,zamawiała bądź ma zamiar? dodam że jest... panna Winietki.Tak czy nie? (43) Co sądzicie o winietkach.Pomagają na weselu.Nie wiem czy robic. malinka222 nowy salon sukien ślubnych w Rumi - był ktoś? (30) Przejeżdżając autobusem zobaczyłam w Rumi przy Dębogórskiej nowy salon sukien... Aniulka87 sala weselna AGROTKA w Osłoninie - proszę o ppinie. (26) Jak wygląda organizacja wesela, co możecie powiedzieć na temat sali, jakie... Logo24 poszukuje sukienki (2) Czy któraś z dziewczyn widziała taką sukienkę albo podobną w internecie albo... nataluska19923 Sprzedam NAPOJE ! (8) 45x 1L Sprite 15x 1L Mirinda 60x 0,850L Pepsi 45 x 1,75L 7up CAŁOŚĆ za... magdalena Magda Purchla czy ktoś korzystał? (21) Witam, czy któraś z Was miała robiony makijaż u tej pani? Będę wdzięczna za... Dagmara Obrączki Srebrne - gdzie kupić w Gdańsku? (2) Gdzie można kupić w Gdańsku nie drogo srebrne obrączki, i zrobić grawer w... Angelika obiad weselny zabusia prosze o opinie (1) mieliscie ?poprosze o opinie dziekuje Monia Makijaż Ślubny (15) Witam Poszukuję makijażystki godnej polecnia na 6 września 2014r. N. Nothing gonna change my love for you- realacja Paaulinaa_ (8) Witajcie dziewczyny! :) A więc tak: 5 LIPIEC 2014 :) -Od rana przygotowania... Paaulinaa_ REN - Iwiczno/Starogard - proszę o opinie (4) Cześć, chciałabym zapytać o ten obiekt pod kątem przyjęcia weselnego? Czy... Małgosia Jakie macie obrączki? (32) No dziewczyny pochwalcie się jakie macie wybrane obrączki? Będziecie miały... Moniksa23 gazety slubne (7) Chętnie przyjmę lub odkupię za symboliczną kwotę gazety o tematyce... Mela