Piękna suknia ślubna Adesso Julietta 36-42 (4) http://olx.pl/oferta/piekna-suknia-slubna-adesso-julietta-36-42-CID87-ID5VBV1... karolinac DJ/ wesele 18.10.14 (1) Witam, Poszukuje DJ na wesele, data 18.10.14, miejscowość ok. 10 km od... Goniata Fryzjer poszukiwany z Dojazdem do Domu dla 4 pan i panny mlodej (1) Szukam osoby z dojazdem do domu mieszkam w Gdansku na 12.07.2014... panna
POTRZEBUJE NA 30.08.2014 KAMERZYSTE ! (6) Witam, zamówiony kamerzysta olał nas na niecałe 2 miesiące przed ślubem.... ania123 Pilnie poszukiwana fryzjerka i makijażystka dla 9 Pań na 12 lipca w Dworku Olenka (3) Witam pilnie poszukuję fryzjerki i makijażystki dla moich 9 gości w Dworku... wirah Krawcowa Gdańsk (4) Poszukuję dobrej krawcowej w Gdańsku lub okolicach. Chciałabym uszyć suknię... natalia_fm Kupię suknię Justin Alexander 8465 kolor Coffe (24) Szukam sukni Justin Alexander 8465 kolor Coffe, rozmiar US 8 ( ewentualnie 10... Kinga LIMUZYNA na wieczór panieński (2) Poszukuję limuzyny na wieczór panieński na ok. 13-15 osób tak na 1-2h. Czy... panienski dekoracje kościoła w Straszynie (8) Dziewczyny! szukam osób które miały ślub w kościele św. Jacka w Straszynie.... martta13 RENK - czy ktoś kupuje tam dekoracje? Proszę o opinie. (7) Hej, właśnie rozglądam się za miejscem, w którym będę mogła kupić kwiaty na... fotografie-inspirowane-emocjami Parafia Św. Rodziny - pytania. (9) Witam. Zamierzamy pobrać sie w Parfi pw. Świętej Rodziny w Gdyni. Czy ktoś z... Nitka90 szukam dj lub wynajme sprzęt na poprawiny (1) Witam, poszukuje niedrogiego Dj na poprawiny, badź wynajme nagłośnienie z... zuzu moja weranda gołębiewo - proszę o opinie (2) opinie? rady? proszę o pomoc. ja Kosciol w Kielnie (18) Drogie Panie (i Panowie:-) , Czy macie jakies doswadczenia z kosciolem i... panna-anna Acordeon wesele (1) Czy ktos gra na akordeonie I jest wolny 8 sierpnia? Prosze o kontakt I... Ela Alga, Syrenka? Mierzeja Wislana (3) Czy ktoś słyszał, uczestniczył lub organizował wesele w tych ośrodkach Alga-... gochiw Buty slubne- gdzie kupic? (9) Dziewczyny gdzie kupić buty slubne? Gdzie kupilyscie swoje? przyszla panna mloda Napoje na wesele - wystarczy? (4) Witam wkrótce mam wesele kupiłam napoje ale uważam że trochę mało będzie . Na... Kate Smoki band - proszę o opinie. (4) Witam, czy znacie może zespół weselny Smoki Band ze Słupska? W internecie... Zaynowa Skromne przyjęcie weselne-kiedy dziękować rodzicom? (2) We wrześniu bierzemy i ślub, a po nim skromne przyjęcie weselne. Wiecie w... anek