AK Biżuteria - proszę o opinie (3) Jestem na etapie poszukiwania prostych obraczek i natrafilam przypadkiem na... l_missbossy ostrzegam hotel w Sobieszewie (20) w niedzielę bylismy w Sobieszewie szukająć osrodków wczasowych i hoteli nad... andzia koszty wesela (6) Witam, interesują mnie koszty wesela na ok. 80 osób. Jakie są ogólne koszty,... ada
Mobilna fryzjerka poszukiwana 8.8.2014r. Kozi Gród (1) Witam, poszukujemy mobilnej fryzjerki, która ma wolny termin 8 Sierpnia i... Ada poszukuje fryzjerki i makijazystki w jednym z Gdanska (12) Witajcie Ide na poczatku sierpnia na wesele, potrzebuje fryzjerki do... Magda wódka weselna - gdzie promocja na Stocka? (6) Hej:) Słyszał ktoś może o jakiejś promocji na Stocka ? Ania W co wrzucaliście koperty / życzenia pod kościołem? (8) Zastanawiam się w co wsadzić koperty z życzeniami pod kościołem, aby... Justyna Czyszczenie sukni ślubnej za 69,90 (1) Biała Pralnia znajdująca się w Galerii Przymorze przy ul Obrońców Wybrzeża... Wiolettass zdjęcia w makach - gdzie? (14) witam :) często oglądam śliczne zdjęcia z plenerów... i sese są wśród... anusia86 Wazony i stojaki tanio sprzedam (2) Witam sprzedam uzyte do dekoracji wazony i stojaki... asia_9 przygotowania (11) dziewczyny!!! Czy Wy tez tak sie spinacie na temat przygotowań. szukacie... GK Sala weselna Sabat w żelistrzewie! (12) Witam ! zbieram opinie na temat sali Sabat! wszytskich którzy uczestniczyli... wereyra Kolor Wesela i Dekoracji. (18) Witam, Nie mogę się zdecydować na kolor przewodni wesela :) Jakie waszym... Agatka Poszukuje- - Tablica informacyjna dla gosci Weselnych (3) Witam Poszukuje osoby ktora zrobila by mi tablice weselna rozsadzenia... panna Sala weselna U Rychertów kiełpino/k.kartuz - pytanie (4) Witam Moze mi ktos powiedzieć jak tam jest konkretnie chodzi mi o nocleg... nina wesele - jakie koszta? (1) witam planuje wesele na przyszły.rok na około 70 osób . Czy ktos mógł by.mi... karolina Wejherowo, Henryk fryzjer - proszę o opinie (1) Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie - czy macie jakieś zdjęcia fryzur,... pannamloda2014 Sprzedam białą suknię ślubną- Cena do negocjaji (107) Sprzedam suknię ślubną. Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest po... miska25 Fryzjer z dojazdem do klientki (2) Witam, wiem, że podobnych wątków jest sporo, ale pojawiło się tylko kilka... Młoda Co sądzicie o zespole SUPRA z Wejherowa ( jakość: gry, śpiewu, wodzirejka, sprzęt itd...) - proszę o opinie. (1) Będę na ich imprezie za rok. Kocham muzykę sam muzykuje ale ich nie znam... MUZIK