ślub za granicą, w polsce? pomocy...:) (12) witam wszystkie panny młode, mam dylemat otóż mieszkamy w niemczech, rodzina... ppmłoda Pudełeczka dla gości (1) Cześć, mam do odsprzedania 70 pudełeczek na prezenty dla gości - cena 20... anetam Hotel Orle - proszę o opinie (3) Witam Was. Proszę o nowe opinie o hotelu Orle :) Za 6 msc mam tam wesele... EmcE
Poszukuje fryzjera na czesanie slubne 26 Lipiec - Sopot (1) Witam, Poszukuje fryzjera na czesanie slubne. Czesanie dojazdowe w moim... Magda pytanie o obrączki, skąd kupujecie ? (150) Witam dziewczyny mam pytanie o obrączki, gdzie kupywałyście? Rozglądam się... misia_pushapka Adler - Zgorzałe - proszę o świeże opinie:) (225) Proszę powiedzcie jakie są plusy i minusy tego miejsca, bo zakochałam się w... francess Fotografia - opinie (9) Hej, chciałabym zasięgnąć informacji na temat fotografów: przemili.pl... Gość Sprzedam suknię ślubną z salonu Madonna (1) Sprzedam piękną suknię ślubną zakupioną w salonie Madonna w Gdyni. model... Małgorzata Hotel nad Wisłą w Knybawie koło Tczewa Wesele - proszę o opinie (3) Witam, czy ktoś był na weselu w Hotelu nad Wisłą w Knybawie koło Tczewa??... ann Sprzedam suknię ślubną z dodatkami (1) Witam Sprzedam suknię, szczegóły w ogłoszeniu, link poniżej.... ASIA_i_LUKASZ kamerzysta/ video (3) Poszukuję kamerzysty na 30.08.2014r. Czy mógłybyście kogoś polecić? Zależy... Rosa sprzedam nową suknię Cymbeline Galante (1) Witam, Na sprzedaż posiadam nową, suknię ślubną, sprowadzaną z Paryża... Agata Cukiernia Haffner - pytania (2) Hej, czy któreś z Was może zamawiały tort z Haffnera i są w stanie mi... f-i-e Suknia ślubna - zwiewna i z klasą (18) Oferuję suknię ślubną. Wszelkie informacje znajdują się pod linkiem :... Anna Sykutera jakie wino na wesele? (7) Wesele się zbliża wielkimi krokami, a My nadal nie kupiliśmy wina.. proszę o... ania123 Makijaż ślubny, Dojeżdżam do klientli, Kartuzy, Żukowo, Trójmiasto (2) Zapraszam Dagmara kontakt daross1@o2.pl lub gg 8773509, bądź tel.665-873-807.... daga32 Podziekowania Rodzicom / DSLR (10) Witam, Poszukuję kogoś sprawdzonego kto ma doświadczenie w nagrywaniu... Ada Robert Jop Naszestudio czy ktoś zna może podzielić się opinią (3) Jak w tytule poszukuje opini o fotografie Robercie Jop Asieńka MC MIKE - Michał Kurzyna - proszę o opinie. (1) Proszę o aktualne opinie osoby które powierzyły mu organizację wesela lub... asik Justin Alexnder 8465 Sprzedam (2) Sprzedam sukienkę Justin Alexander w rozm. 36/38 w kolorze ivory Stan idealny user_13769280959