Marsz Mendelsohna (1) Chciałbym żebyś mi przesłał piosenkę pt. Marsz Mendelsohna Bardzo cie proszę.... pat12 bez zaręczyn (20) a jak waszym zdaniem wyglądałby ślub bez zaręczyn ... czy bez tego... zagubiony Noclegi Orłowo (2) Kochani, szukam noclegów w okolicach Orłowo-Karwiny-Dąbrowa w cenie do max... Rina
skrzypek na dachu (26) witajcie! Pytalam mojego kolege (student) ktory gra na skrzypcach czy... Soltera do SOLTERA (4) czy mozesz mi podac jeszcze raz namiary na tego skrzypka?dzieki pola28 Juz wiem ze bede czesala sie sama:) (35) i mi to lepiej wychodzi niz fryzjerce:)zrobie to tak prostym sposobem i w... pola28 Biustonosz na duże cyc...i;) (26) Dziewczynki, czy ktoś się orientuje gdzie dostanę fajny stanik z odpinanymi... Rina do dorcik79 (1) Dorcik buzi za dobrą opinię. Swoją drogą ja na tym ślubie byłam najważniejsza... Vega_bw grawerowane kieliszki (7) Gdzie w trójmieście można kupić grawerowane kieliszki - chodzi mi o... pynia CO Z BUTAMI... (28) mam butki ktore na rajstopce mi klapia:(rozmiar jest napewno dobry.macie... pola28 Wesele na 140 - 160 osób. (16) Witam jestem nowy i mam pare pytań. Poszukuje dobrego lokoalu z dobrym papu... B.Marczynski biała sukna a srebrne buty (3) chyba bez sensu by wyglądało co? monia. dobre solarium w okolicach Moreny-Gdańsk (6) czy możecie coś polecić??tyle tego dookoła, ale które dobre??;-)) anulkam Dworek w Leznie (1) Dziewczyny, może któras z was ma jakieś doswiadczenia z dworkiem w Leznie (... Kasia.B Spotkanie FORUMEK (2) Dziewczyny zaczelysma sie umawiac na spotkanie w tygodniu pomiedzy 07-13.05... 2812julia Dori:) (2) czy dala bys rade wybielic troszke moja suknie:)?polina jest we... monia. do oliwka125 (3) Przede wszystkim wszystkiego naj, naj lepszego na nowej drodze życia.... anka18 szukamy taniej sali weselnej! (34) Witajcie! Szukamy sali weselnej na około 80 osób. Jako ze jestesmy studentami... tartaruga Gdzuie tanio wydrukować tekst na zaproszeniach? (4) Może mi poradzicie? Chodzi tylko i wyłacznie o tekst na kartkach formatu A4.... oleta koki nowe i makijaze sloneczne (3) Jak ktos ma zdjecia luzno upietych kokow (i najlepiej nisko) to niech sie... Beatrix_Szkrab