Wierszyk na pudelkach na ciasto (22) Kobiety pomozcie, szukam wierszyka, ktory moglabym zamiescic na pudelkach... Agnieszka24 gdzie welon? (7) welon pod uczesaniem czy pod? niuniusia26 welon nad czy pod??? (27) dziewczyny jak upinacie welon.nad kokiem(welon opadajacy na koka) czy pod... DZIÓB
welon nad czy pod kokiem (1) Czy będziecie mieć welon wpięty pod kokiem (a zatem fryzura będzie zupełnie... Beatinka MIŁOŚĆ (1) Kocham Cię SABINKO- moja przyszła żonko...:)))))) mars78 podziekowania dla gości (4) Dziewczyny wczoraj zaczełam robic takie małe ,białe pudełeczka na słodycze... pmagdalena muzycy (3) Hej, czy któs słyszał coś o zespole muzycznym "Alibi"? piszczie............. papilotka sauna sucha czy parowa??? (4) która lepsza?? anulkam buty a sukienka-odcień bieli (16) czy odcień bieli butów i sukienki może byc inny?mam śnieżnobiała uknie a... monia. do Pomaranczki (5) Pomaranczka,ty chyba jestes tez niezla we wklejaniu zdjec i masz ich duzo w... pola28 coś na szyję (10) http://img259.imageshack.us/img259/4555/ozdoba6eo.jpg emilek Motylki w brzuchu?? (4) Tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam.... Nasz ślub za tydzień (tj 6-go... lola_123 czy ktoś wklei za mnie zdjęcia? (4) mam zdjęcia ale niestety nie udaje mi się ich wkleić, czy któraś z Was... oliwka125 gdzie można samemu zaprojektowac i wydrukowac ze swojego piomyslu zaproszenia? (2) Chcielismy miec nietypowe zaproszenia, o nietypowym ksztalcie ale nie wiemy... slonko księga gości (6) czy ktos z Was moze wie, gdzie w Trojmiescie mozna kupic pamiatkowa ksiege... zoya78 Depilator :-) (17) Przepraszam, ze tutaj zamieszczam post o tematyce nie slubnej, ale nie... Gaja B. Ile bierze dj (32) Drodzy moi! Pomozcie, mam spotkanie za dwa dni i nie wiem, do ilu moge... MatyldaK buty-które wybrac? (9) idę na ślub kuzynki i zazstanawiam sie jakie buty byłyby odpowiednie? czy... gosiksz sala na 29.07 poszukiwana (1) moja kumpela szuka sali, proszę o pomoc ! na 50 osób Trójmiasto Irka Gdzie kupię białe buty do ślubu ?! (2) Witam. Jak dotąd poszukiwania nic nie dały.Poszukuję butów na jasnej... kryka