Licencja!!!!!!! (3) Witam Mam pytanko: czy spotkaliście się z takim przypadkiem dziwnym- że przy... tunia23 pracownia sukein LANETTI - proszę o opinie (27) Proszę Was o opinie na temat szycia sukni ślubne w Lanetti. Z góry dzięuję :)... Anucha tulla!!! (3) wyslalam ci maila z butkami,sa tez w watku"sprzedam buty"38 mam tylko rozowe... pola28
FRYZJERKA potrzebna (2) Szukam FRYZJERKI,która mogłaby wykonać fryzurę ślubną 7 maja rano.Proszę o... Mała22 sprzedam BUTKI (31) dziewuszkai,moja siostra ma sklep z butami wloskimi i ma jeszcze jedna 40... pola28 Nauki przedmałżeńskie (52) Witam Was! kobiety powiedzcie mi,co robicie z tymi kalendarzykami... BECIA29 konwalie na bukiet (10) Dziewczyny! czy ktoras z Was rozwaza mozliwosc zrobienia swojego bukietu... joanka Czyje jest wesele? (24) Sorry, ze tak dlugo napisalam. Mam szczescie, ze moja Mama moze zrobic nam... Agutka skad sciagnac piosenke na... (8) potrzbuje piosenke na nasz pierwszy taniec, tylko nie wiem skad bezpiecznie... Danuska moja sukienka (5) Ja rowniez dziekuje za opinie, jednakze z uwagi na uwarunkowania "naturalne"... Monika_S Wrzesień - kwiaty (5) Jakie kwiaty we wrześniu?? Jaka kolorystyka do białej sukni?? Już takie... Kropka3103 Kamizelka z musznikiem ecrue (11) Poszukuję kamizelki z musznikiem ecrue. Rozmiar mniej więcej 104 ( obwod... kamysza Gdzie dobrze "odświeżą" suknię w Gdyni? (2) Hejka! Wiecie może gdzie warto udac się na odświeżenie sukni, "podniesienie"... nikitta23 Kiedy zacząc przygotowania? (26) Witajcie :) Jestem tu poraz pierwszy i na pewno nie ostatni :) Ja i mój... zakochane miśki co myslicie o tych butkach? (42) Buszowalam sobie na allegro i znalazlam takie buty... Agnieszka24 Brawo Malinka! (2) Dużo tu na temat cierpienia, braku siły, asertywności. Rozejść się czy nie?... Mila9 Sala w Szemudzie (6) Potrzebujemy jak najwięcej informacji na temat sali Tereska w Szemudzie. Jaki... zakochane miśki Czy warto organizować wesele w firmie?? (4) Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu zaglądam tu gdyż niedługo... Ewelina strona innego forum dot.wesela (2) Moje drogie, przewijal sie, wiem ze sie przewijal....watek dotyczacy innego... ewulka lista ślubujących forumowiczów'2006 (29 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1