wpadka przed slubem??? (24) czesc dziewczyny czy ktoras z was byla w takiej sytuacji,kiedy to jeszcze nie... Kaska_21 Jak się tańczy w sukni "na kołach"??? (32) Pytanie do mężatek;-) Moze troche dziwne... Jeśli miałyście suknie... nikitta23 Tylko ceremonia czy cała msza? (7) No właśnie tak się zastanawiam: ceremonia a sama msza, wiecie może ile to... nikitta23
Mamy spory problem :( (22) Nasz problem dotyczy kwestii finansowej. Chcemy sie pobrac w lipcu 2007 więc... Milunia Suknia Dorotea (20) Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!! Byłam w Beauty i szukam teraz sukni Dorotea... Ewita13 do baeta81 (37) Hey Beatko,znalazlas juz jakis zabytkowy samochod?ja tez ciagle szukam czegos... pola28 NO DZIS PIERWSZA PROBA U FRYZJERA... (30) ZOBACZYMY CO PANI MI WYMODZI NA GLOWIE:)NIBY NIC WIELKIEGO NIE CHCE A JEDNAK... pola28 Pralnia ekologiczna w Gdyni (5) Czy moza ze spokojnym sumieniem dac sukienke do ekologicznej pralni... nikitta23 samochód (1) Szukamy samochodu,ale takiego za maksymalnie 300-400 zł.Czy ktoś coś wie? aleksad DOROŻKA-PROSZE GORĄCO O NAMIARY,TELEFONY I CENY DO WYNAJĘCIĄ NA SLUB (5) DATA 10 CZERWCA,MIEJSCE GDAŃSK.Z KOSCIOLA NA CZARNEJ WE WRZESZCZU DO BRZEZNA. sylvia Jak sie Wam podoba?? (11) http://img93.imageshack.us/img93/1450/48ko.gif Lamia gdzie w necie albumiki na 3 zdjecia? (7) Chciałąbym po slubie dac rodzicom, babciom, chrzestnym najladniejsze 3 slubne... MadziaK Zostało 6 miesięcy...chyba się nie doczekam :) (18) Dziś zostało mi dokładnie 6 m-cy do tego ważnego dnia!!! Cieszę się ogromnie... Kropka3103 wiązanka,a suknia i krawaty (20) Chce mieć niebieską wiązankę do ślubu, mysłałam o niezapominajkach,ale są... lalka sztuczne ognie (1) Ja również przygotowuję niespodziankę w postaci fajerwerków, kompletnie nikt... robson11 FORUMOWICZKI - NASZE ZDJĘCIA (1) AGNIESZKA24 http://img206.imageshack.us/img206/3788/agnieszka242sq.th.jpg... Columbijka kosmetyczka poszukiwana! (20) dziewczyny potrzebuję dobrej,sparwdzonej KOSMETYCZKI,na której nie... birdka! Szukamy dobrego kamerzyste!!!! -17.06.06 (9) Witajcie szukamy dobrego kamerzyste na nasze wesele. prosze o szczere opinie... Hania pomóżcie!!! (1) Dziewczyny!! bardzo liczę na Waszą pomoc: Mam okazję kupienia sukienki od... andzior sprzedam suknię ślubną (4) Sprzedam swoją suknię ślubną kupioną w ubiegłym roku w kwietniu w salonie... zuz