LA SPOSA -GIZELA (11) CZY KTORAS MOZE MI WKLEIC TA SUKNIE? CHYBA TO JEST ZESZLOROCZNA KOLEKCJA pola28 :) "Cycki Teściowej" :) (5) Składniki: Ciasto: - 6 białek - 1 szkl. cukru - 1 szkl. mąki - 1 szkl. maku -... Pomarańczka Pola zajrzyj tu :) (6) Czesć Pola tak sobie przypomniałam o tej sukience z Allegro, dosłałas już... beata81
Za ile sukienka???? (26) No dzisiaj to szaleje z nowymi wątkami!!!! Słuchajcie, za ile kupiłyscie... Ewita13 zapowiedzi..czy tak można (1) czy po papier na zapowiedzi musimy iść razem do kancelarii?? musimy wziąść z... Lamia strony z sukniami slubnymi (11) Znacie może jakieś strony z sukniami slubnymi? Wiem,że był już kiedyś taki... olja co sądzicie o sali ... (3) Co sądzicie o tej nowej sali w Szemudzie???Czy był tam ktoś na imprezie... agusia*s dokumenty USC (7) Mam taki problem z dokumentami z USC. Wiem że są one ważne tylko 3 miesiące... marcy szycie welonu w marietta. (3) Dziewczyny, czy ktos kupowal suknie w salonie marietta i pozniej robil tam... Danuska obraczki:)) (61) wreszcie zamowilismy obrączki:) Powiem Wam - kamien z serca;) slub za ledwo... MadziaK ILE ZA O,5 L WODKI? (9) DZIEWCZYNY KURCZE CIAGLE MI KTOS MOWI O INNYCH CENACH.OD 18 W ZWYZ.ILE... pola28 Bukiety - pastelowe (1) http://ewasia.ew.funpic.de/forum/viewtopic.php?t=72 Kropka3103 Bukiety - białe i ecru (1) http://ewasia.ew.funpic.de/forum/viewtopic.php?t=70... Kropka3103 Bukiety - żółte i pomarańczowe (1) Podaję poniżej linka do forum gdzie znalazłam baaaaardzo duużo inspiracji... Kropka3103 Bukiety - czerwone (1) Podaję poniżej linka do forum gdzie znalazłam baaaaardzo duużo inspiracji... Kropka3103 rezydencja bardo w Koleczkowie (5) Witam. Mam pytanie, czy ktoś z Was organizowął wesele w Rezydencji Bardo w... olja wlasne zaproszenia (8) hej dziewczyny! (i panowie oczywiscie tez, jesli sa ;) czy moze bedziecie... thyna fryzjer na starówce w Gdańsku (5) Dziewczyny znacie może jakiś dobry salon fryzjerski w centrum? pozdrowionka... milka81 dzieci na weselu (91) jak to u Was jest dziewczyny bo ja sie dzis troche wkurzylam sluchajcie moj... ewaipiotr sierpniuweczki :) (26) hej dziewczyny, jak przygotowania? ja ostatnio spojrzalam na kalendarz i... Lenka-81