Do Madziulki!! (12) Witaj kochana :) Wiem, że planowałaś pojechać w weekend zobaczyć sale... Milunia Czy ktoś z Was odwołał ślub? (9) Dziennikarka z TVN STYLE Miasto Kobiet poszukuje osób do programu, które... Mila83 Dziewczyny zamówcie ładną pogodę (16) na czerwiec:( Rina
Gdzie szukać żeby kupić???? (11) Dziewczyny powiedzcie, gdzie najlepiej zamiescić ogłoszenie żeby kupić... Ewita13 Audi A8 (4) Czy macie jakieś namiary na wypożyczenie samochodu do ślubu typu Audi A8?... anieska jestem uzalezniona.... od tego forum :)) (42) moze to zabrzmi dziwnie, ale jestem uzalezniona od tego forum !!!! :) nigdy... asienka zmartwiona (15) troche sie zmartwiłam.wszystko jakos nie tak.bryczka nie... sylvia Koperty (17) Dziewczyny, czy któraś kupowała koperty do zaproszeń? Szukam ale tanich,... Karolinka 29 Zaproszenia (1) Witam! Chciałam dowiedzieć się gdzie można kupić ładne, niedrogie zaproszenia... Monika W. www.fotoalbumy.com (2) czy ktos zamawial stad księge? sylvia czy ktos ma walc dla rodziców-bayer fula???? (1) jw.jesli tak mój e-mail sylvia1981@wp.pl .chciałabym zobaczyc co tojest za... sylvia nauki przedmałżeńskie (16) mam prośbe gdzie moge zrobić przyspieszone nauki i poradnictwo i ile to... pmagdalena zabytkowy samochod cabrio na slub (1) Witam-poszukuje zabytkowego samochodu cabrio na 17 czerwca (cos w rodzaju... iro Bukiety - różowe i fioletowe (4) http://ewasia.ew.funpic.de/forum/viewtopic.php?t=75... Kropka3103 Organista w Okrąglaku (1) Czy ktoś ma może jakieś namiary na organistę w Okrąglaku na Przymorzu? No i... justyś Suknia Agora model 24-80 (13) kupię sukienke Agore model 24-80 rozmiar 38/40 jeśli, któraś z was ma do... monia24 wypożyczenie dekoracji (1) Dziewczyny, potrzebuję pomocy jeszcze w takiej sprawie. Zdecydowałam, że... Karolinka 29 Linea Raffaelli (4) Witajcie Interesuję się sukienkami firmy Linea Raffaelli. Otóż mam już... Anubynka ile w Katedrze (16) płacicie za ślub? nale linea rafaelli!-na poprawiny (7) http://img127.imageshack.us/img127/2766/sukienka14ar.th.png gosiksz