Treść zaproszenia - POMOCY! (6) W naszych zaproszeniach, na pierwszej ze stron jest coś takiego: Dom weselny... mako Jestem szczesliwa (8) Pare dni temu zastanawiałam się czy w zwiazku z brakiem gotówki zroboic slub... pmagdalena "rezerwacja terminu w kościele" (21) Dziewczyny pomóżcie! Jak to jest z "zaklepaniem" terminu w kościele? Czy... Jusia*
lista prezentow (17) mam prosbe czy znacie adresy sklepow gdzie mozna cos takiego zrobic??... Ssylwia czy jest.... (1) jakas para ktora slubuje w kosciele Chrystusa Miłosiernego w Gdyni redlowo??... Ssylwia zmartwiony 2 :C (34) pozostalo nam miesiac do slubu a tu takie cos jak, tydzien przed koncem... isa&marcin ślub 07.07.2007 (39) Hej! Mam pytanko: czy ktoś planuje już ślub na 07.07.2007. Ja powoli... Agnieszka83 Kiedy zaproszenia? (8) Mam pytanko? Kiedy zacząć dostarczać zaproszenia na ślub i wesele, kiedy... justyś jaka plec swiadkow :) (12) Moze to glupie pytanie, ale i tal zapytam :) Czy mozna miec za swiadkow 2... asienka poszukuje... (14) dziewiczyny czy znacie moze jakas tania dobra kosmetyczke ktora zrobi ladny... Aga81 Fryzjer i makijaż???? (24) Hej Dziewczyny nie długo chce sie umówi do fryzjera i na makijaż, i nie mam... megi24 plener - gdzie (25) A gdzie robicie zdjęcia w plenerze? Zamierzam właśnie umówic się z fotografem... matimoni silikonowy stanik (45) Dziewczyny, widziałam na allegro silikonowy stanik, taki złożony tylko z... RENNI Do MadziaK (2) Przepraszam cię Madziu, że tak poraziły cię moje błędy. Kiedyś miałam mnóstwo... dorcik79 tanie hotele (8) Hej, ciekawa jestem co możecie mi podpowiedzieć w temacie: gdzie "położyc"... Ave prywatne lekcje tańca (22) witam wszystkich. wspolnie z narzeczonym chcielibysmy wziac doslownie 2-3... jolciak taniec (10) a my mieliśmy u doroty, zajęcia ma we wrzeszczu i było super, nauczyła nas... mimin Rodizio w Gdyni (58) Co sądzicie o restauracji Rodizio w Gdyni, czy ktoś organizował tam... betiblue1 Jak zrobic własnorecznie zaproszenie ślubne, proszę o radę (25) hej, za 3 miesiące wychodze za mąż. Zaproszenia slubne są w cenie 3-5 zł.... anusiaa Gdzie mozna zamowic w trojmiescie zaproszenia tanie i ladne (12) Pomozcie !!!! Bede w Polsce tylko tydzien i chcilabym zamowic i odebrac... 2812julia