Ksiega Gosci (2) Poszukuje Ksiegi Gosci. Patrzalam na fotoalbumy.com, ale tam sa foto albumy -... Agutka do pmagdaleny (3) Hej Madziu :) Dowiedziałam się troszke o naukach - podobno to czy są płatne... pynia kiedy i spowiedz najlepiej w Mikołaju (10) slyszlama ze tu najlepiej isc do spowiedzi.co sadzicie a moze jeszce gdzies... sylvia
Moja suknia :) (32) Jak się wam podoba moja suknia??... Lamia 12 SIERPIEŃ '06 KRĄG (7) kto jeszcze ten termin? moze ktos zna te piekna miejscowosc? kolo Skarszew!... monia27 jak sie wkleja zdjęcia? (6) jak w temacie BeataB13 P A Ź D Z I E R N I K 2 0 0 6 (175) 7 pażdziernik 2006 , kto jeszcze ? Pomaranczka Krawcowa z Rumii? (2) Dziewczyny czy pamietacie moze watek o krawcowej z Rumii jakiejs tam?(Byl w... Madeline zawiadomienie internetem (5) gdzies widzialam ze mozna wyslac zawiadomienie internetem,nie pamietam jaka... dziób poradnictwo gdynia (1) poprosze o namiar na poradnictwo w gdyni. moja babka nie ma uz miejsc. Rina Winietki (10) Cześć Beata, dzięki za wczorajsze spotkanie, było super. Kiedyś w wątku o... Karolinka 29 pomocy! szukam lokalu na 10 czerwca! (12) nie wiem, czy widzieliscie na trojmiasto.pl, ale jest problem z restauracja... julcia79 70 ludzi to duzo czy malo??? (7) Mial ktos wesele na 70 osób? moze sie pochwalic jak to wygladalo?? ja bylem... isa&marcin ZAKONCZYŁAM DZIS PORADNIE(3 SPOTKANIA) huraaaaaaaaa (2) zycze powodzenia tym którzy zaczynaja teraz na Czarnej ! Bedzie Wam potrzebne... sylvia szukam Orkiestry :\ to nie takie proste (1) Szukam Orkiestry proszę o jakieś namiary fajnej ale nie najdroższej:-) Lindelou CO Z DZISIEJSZYM SPOTKANIEM? COLLUMB PODOBNO ZAMKNIETY (15) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=19098 tu jest artykuł... beata81 jakie nagranie na walca (1) powiedzcie, które z polskich nagrń wybieracie na walca angielskiego i... Beatinka Grzywka - jakie uczesanie? (10) Siedzę sobie w pracy - dzisiaj straszne nudy - jeszcze 1,5 godzinki - i tak... Małgoś25 piwo na weselu (8) mam pytanie! co myslicie o piwie na weselu. mi sie wydaje to takie troche nie... gosiksz NIE BEDZIE KURSU:) (14) WCZORAJ BYLISMY W KOSCIELE POTWIERDZIC TERMIN ( 02.09.2006) I DOWIEDZIEC SIE... gosia**##