blagam nr telefonu do chantility na weglarskiej pilne!!!!!! (3) prosze napiszcie mi nr tl do tego salonu na weglarskiej!!:-)) dziób dekoracja na samochód (3) dziewczyny, gdzie w Trójmiście można kupić dekorację na auto ( chodzi mi o... kamysza zespół "CONTRA" (10) Cześć wszystkim forumowiczom ;-) dostałam namiary na zesłpół... Lindelou
Hej kwietniowe! (23) Czas leci szybko i już pojutrze mamy kwiecień, a to znaczy że wkrótce nasze... atena1205 Do beaty81 (14) Wiem ze mieszkasz w Pruszcze wiec moze znasz jakas dobra cukiernie?? mozesz... miikka zawiadomienia.. (4) .. co piszecie w zawiadomieniu?? :) Myszka1 lista ślubujących forumowiczów'2006 (9 kwietnia) (2) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 termin - św. Bernard (14) Cześć dziewczyny :) Czy któraś z Was osobiście (lub słyszała o tym)... kroszka akto urodzenia z innego miasta (14) jak załatwić,ile to kosztuje i ile trwa.moze któras z was juz załatwiała bo... sylvia przysięga świadków (1) Może ktoś mi pomoże. Byłam kiedyś na weselu gdzie świadkowie składali... fufu81 bukiety (23) macie może jakieś pomysły na bukiecik bo ja nie mam żadnego ani koloru ani... ANETTKA Która para ślubuje w Matemblewie 30 czerwca? (1) Czy któraś z par slubuje 30 czerwca w Matemblewie? betiblue1 papierzyska - moze sie przyda (39) No, moze sie komus przyda;) Dzis bylismy zalatwiac papiery do slubu, bo juz... MadziaK ile czasu trwa szycie sukni??? (16) Hej dziewczyny! Poradzcie! Ile czasu szylyscie Wasze suknie u krawcowych?... Syla... Do : Monika_Sopot (3) Hej ,u ciebie na wesele bedzie grał duet champions,kiedys pisałysmy juz o... sylvia Jesli nie Triumph to co ? (5) A ja uwazam ze nie jestesmy skazane na Triumpha. Co prawda od wyboru moze... kajka26 salon farage (2) macie może stronę, na której mogłabym sobie pooglądać suknie z salonu farage... Beatinka Jaka fryzura do mojej sukni? (18) Doradzcie mi jaka fryzura pasuje do sukni. Mam trzy faworytki ale może macie... Anna1 26 sierpnia? (1) Kto na Czarnej tego dnia? Szukam kogos z kim moglabym obgadac wystroj kosciola niuniusia26 Grupa Tequilla (4) Hej zastanawiam się jaki zespół na wesele zgodzić. Znalazłam zespół o nazwie... graża