biustonosz bez ramiaczek (15) wlasnie chodze ostatnio i szukam i nawet nie wiedzialam ze jest z tym taki... ewaipiotr Sliskie buty (11) Mam nowe buty, ktore niestety slizgaja mi sie po dywanie. Na weselu i slubie... Agutka zastanawiam sie skad ta nagonka na kosciol??? DLUUUGIE (26) Czytam niektore watki i glos mi na glowie staje deba. Jakies mity,... MadziaK
kamerzysta ile??? (20) dziewczyny prosze o pomoc napiscie proszęile płacicie za waszego kamerzyste??? monia. Gdzie nallepiej"odbębnić"spowiedz w tą niedziele (94) chodzi o koscioły w gdańsku.chcemy to tylko miec zaliczone i podpisane. sylvia suknia z trenem ??? (21) Zastanawiam się czy wygodna jest suknia z trenem ? Jak myślicie ? Milla Dekoracje z tiulu (6) 1. Kochani jak można udekorowac sale tiulem ? Nie mam żadnej koncepcji :(... Milunia jak rozsadzic gosci weselnych? (5) Pytanie jak wyzej generalnie chodzi o to czy przy parze mlodej siadaja... olafsson Zdjęcia w plenerze-fotograf?? (16) Cześć dziewczyny, mam pytanie do Was o fotografa,bo nie mogę się zdecydować,... julka_79 gdzie zrobić obrączki? (8) Mam prośbę, w jakimś wątku o obrączkach ktoś pisał ,że jakiś złotnik zrobił... Sasza zabawy o godzinie 00 (11) czy znacie jakies ciekawe zabawy na oczepiny? zbieram od jakiegos czasu... Anusia*** zostawil mnie ...:((( (42) zostawil mnie....na 2 msc przed slubem...juz wszystko bylo zorganizowane ,... Alicja K Wypadki (4) Moja kochana swiadkowa wlasnie wrocila z nart... na wozku inwalidzkim!... Agutka Kamerzysta na wesele we wrześniu !!! (3) Witam!!! Poszukuję solidnego, sprawdzonego uczciwego i "dobrego" kamerzysty... robert Nasi świadkowie w dniu naszego ślubu będą mieć rocznice ślubu macie jakieś pomys (11) Nasi swiadkowie w dniu naszego ślubu beda mieć 5 rocznice , chcemy im zrobic... betiblue1 Dziób....zajrzyj tu :) (14) cześć piszesz, że jesteś z Pruszcza ja jestem z "Komarowa", ale mieszkam... beata81 jesli szukasz sukni, zapraszam (1) jeśli nie macie upatrzonej żdnej sukni, mam propozycję gwarantuję że po... beata81 REZYDENT (10) SZUKAM OSOB KTORE ,NAJLEPIEJ Z DOSWIADCZENIA MOGA COS NAPISAC O PRZYJECIU W... pola28 "Zakochani" Kukulskiej (3) Kto ma na mp3 nagranie Natalii Kukulskiej "Zakochani"??Prosiłabym bardzo o... Beatinka auto retro (3) Może ma ktoś namiary na jakieś fajne autko w stylu retro by pojechać tym do... Wera25