pazurki (2) Hej, poterbuje namiary gdzie w Gdansku robia dobrze paznokcie............ ale... papilotka welon i dziecko (26) Dziewczyny (i chłopaki) pomóżcie. Nurtuje mnie jedna zasadnicza sprawa, a... dorcik79 jak tu Was zaciekawić......? (25) sluchacie kobietki, a może stworzyłybysmy taki niezbednik weselny, w ktorym... papilotka
taniec z gwiazdami .... (21) Czy to prawda ze kursy tanca w Trojmiescie przezywaja oblezenie i nie ma... Soltera ZESPÓŁ "LOTOS" (3) HEJ CZY ZNA TOŚ MOŻE ZESPÓŁ LOTOS Z TCZEWA? 3 osoby 2panów i pani. Podobnio... Lindelou AKT URODZENIA WAŻNE (38) czy akt urodzenia też jest ważny 3 miesiące? Bo narzeczony ma jakiś stary i... Rina lista ślubujących forumowiczów'2006 (13 kwietnia) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Jak było? (1) To pytanie raczej kieruje do osób ktore sa juz po. Jakie miałyscie zespoły i... Vicki lekcje (6) również prowadzę indywidualne lekcje tańca. zainteresowanych proszę o kontakt... dorotah biustonosz bez tyłu (11) Poszukuję jasnego zapinanego na brzuchu. Biały albo ecru. Widział ktoś?... nale samochód (12) macie może namiary na białą krótką limuzynę? a może polecacie inne fajne... Wera25 Jaki prezent dla rodziców? (21) Czały czas zastanawiam się nad prezentem dla rodziców. Może macie jakieś... atena1205 Kto ma wesele w tym roku na sali w Szemudzie? (4) Pytanie jak wyżej ;-) Milunia Poradnia rodzina w okrąglaku.... (4) Witajcie Mam pytanko jak wyglada poradnictwo w okraglaku. Slyszałam że... Hania pomóżcie (1) nie wiem na jaką orkiestrę się zdecydować mam do wyboru dwie, max dance i viva ANETTKA A ja mam już butki (7) Dziewczyny jestem już po operacji, w szpitalu było ok, w zasadzie dużo nie... Karolinka 29 hmm (2) a jakieś negatywne opinie?? czyżby to było naprawdę idealne miejsce?? trochę... klara welon i rękawiczki (6) Dziewczyny mam pytanie czy nie macie może do sprzedania Długiegi welony... kasix już po przymiarce :) (22) dzisiaj byl moj wielki dzien... zalozylam swoja suknie i poczulam sie jak... Aga81 poszukiwania... (1) hey mam taką prośbe od pewnego czasu poszukuję jakiś fajnych walców... mateooo