ILE KASKI DAĆ W PREZENCIE ŚLUBNYM (37) Słuchajcie, jakie kwoty wchodzą w grę??? Idę na wesele do kuzyna i nie mam... POMERANIA11 Co zrobic z Tesciami? (3) Moj przyszly tesc cierpi chyba na nerwice - niedawno zaczal panikowac o... Agutka Czy ktoś wie gdzie w Gdańsku można zamówić szkicowanie ze zdjęcia (12) jw. sylvia
Prosze o opinie o Klubie Garnizonowym we Wrzeszczu (19) Wlasciwie juz klamka zapadla ze wesele odbedzie sie w klubie garnizonowym na... olafsson troche za duze - co robic?? poradzcie plisss.... (13) witajcie! Moje buty slubne sa troche za luzne. niby maja paseczek wokol... Soltera Wesołych Swiat (2) Drogie Kobietki, nadchodza swieta- niech bedzie nam pastelowo, kaczo kurzo i... papilotka CZY WYPADA? (11) Co sadzicie o tym ... otoz wpadlem na pomysl (nie spotkalem sie z tym nigdzie... macmar kupilam SUKNIE SAN PATRICKA!!! (24) KUPILAM!!!!JEST CUDOWNA!!! pola28 gdzie jest otwarta jakas kwiaciarnia w te nd???? (5) j.w.:(( potzrebuje kwiaciarni ktora bedzie otwarta w te niedz :(((tylko... Pilusia stronka z pieknymi sukienkami dla świadkowej lub poprawiny (1) www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD136615 betiblue1 życzenia... (1) http://biznesfoto.pl/wielkanocne.jpg ciepłych i pogodnych... pełnych... www.fotografia.slubna.com.pl do MARCI (7) witaj nie pojawiłas sie pózniej na wątku z bizuterią i maila rowniez nie... saraneta linea raffaelli (17) Po 19 sierpnia sprzedam suknię ślubną wzorowaną na modelu Linea Raffaelli... justa1812 a święta? (4) Jaj przepięknie malowanych , Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek... Witch kasa zamiast prezentów (11) dziewczyny i chłopaki...mam kłopocik. Jak grzecznie na blankieciku dołączonym... martka NOWE LIMO (1) JEŻELI CHCESZ OFERTĘ ZE ZDJĘCIAMI NAPISZ MAILA POZD. Karol 44 odpowiedz (1) Hejka Moja ciocia byla na weselu na którym gral ten zespół!!! opowiadala mi o... spioch Czy ktoś zamawiał buty? (11) Czy ktoś zamawiał buty ze str www. białebuty.com.pl? Jeśli tak to proszę o... Anna1 pomocy... (3) dziewczyny, potrzbuję Waszej pomocy- bierzemy ślub w innym mieście i mamy... edzia.k Coraz bliżej!!!!!! (8) Chciałam wam powiedzieć ,że już mam suknie!Do fryzjera ide na Jasieniu do... megi24