zamiast kwiatów (12) Dziewczyny podrzućcie pomysły na drobiazgi zamiast kwaitów typu maskotki itp.... tin gdzie nauki w Gdańsku? (3) Hej Dziewczyny:) na pewno wiecei gdzie w najbliższym czasie rozpoczną się... ostasia Szukam krawcowej! (22) Szukam "dobrej" krawcowej z trójmiasta lub okolic, która uszyłaby suknię... Wera25
mamba1574123 (1) witam suknia slubna - PIĘKNA ale przeraziłaś mnie ja też mam ślub 14,10, lecz... Aga*** jak pomalowac pazurki na slub ? (11) Stwierdziłam , ze sama zrobie sobie pazurki do slubu tylko ze nie mam... Danuska błagam o mp3 na pierwszy taniec (4) Niedługo moje wesele, a ja jeszcze nie wiem co zatańczę na początku....... smerfetka1984 jakie wino (26) Jakie wino kupić na wesele i ile tego wina powinno być? Wesele jest na okolo... K.B. Ciasta i torty weselne (1) Proponuje tanie i domowe pieczenie smacznych ciast oraz tortow (pietrowych... Bernadka adres stronki hotelu lival (3) mam prośbę-czy ma ktoś moze adres stronki internetowej hotelu lival w... agutek81 Oprawa muzyczna w kościele (8) Mam taki pomysł. Może ktoś ma ślub w niedługim czasie i nie miał by nic... K.B. ile bedziecie mieli młodych osób na weselu (12) takich bez dzieci,u mnie na 70 pare osób około 20 młodych i prawie wszyscy od... sylvia DUŻY WYBÓR BUTÓW ŚLUBNYCH (18) własnie - znalazłam przypadkiem tą stronke więc podaję - moze się przyda... Dori ""Oczarowanie" Zbigniewa Wodeckiego (12) kto ma na mp3 nagranie Zbigniewa Wodeckiego "oczarowanie", jeżeli tak, to... Beatinka Nauki na Zielonej w Gdyni (7) Witam wybieram sie na nauki do kościoła na Zielonej 11 w Gdyni, czy ktoś moż... Malaga-M Jak sciągnąć piosenkę? (9) Witam! Jestem na etapie szukania piosenki i mam już kilka tytułów,więc... atena1205 Suknie "z drugiej ręki" (23) Napiszcie dziewczyny proszę co sądzicie o kupieniu używanej sukni.... dorcik79 nowy wątek-gdy coś sie zdarzy tuż przed ślubem (12) Tak sobie pomyslalam ze jesli w dzien slubu lub dzien przed nagle cos... sylvia biżuteria ślubna (38) Przeglądając ogólnie biżuterię, zobaczyłam coś takiego. Co o tym myślicie?... actina wątpliwości przedślubne ;) (11) im bliżej ślubu - tym więcej pytań ;) dwa tygodnie temu odebrałam od... unplushak z wyobraznia....... (3) Kobietki!!!!! pomozcie mi znalezc synomim wyrazow, ktore oznaczaja ROZWoj,... papilotka