czy o czyms nie zapomniałam? (37) ten dzień zbliża sie, a ja się denerwuje, czy o czyms nie zapomniałam, o... Anusia*** zawieszki na alkohol (27) jakie macie zawieszki na alkohol? Beatinka zgubione zdjęcie (9) Hej dziewczyny mam prośbe czy któraś z was ma może zdjęcia sukienek na... żabcia
wieczór panieński (15) Kurcze ale jestem zła. Za 4 dni wieczór panieński, moja świadkowa powiedziała... gwisia Rodzinny problem (23) Witajcie dziewczyny...mam takiego doła że normalnie musze do was napisać...i... BECIA29 co grawerujecie na obrączkach? (16) jak w temacie gosiksz SAMOCHÓD (1) Chciala bym pojechac do slubu samochodem : PEUGEOT 607..... moze ktos z was... Ewusia85 opłaty za poradnictwo (12) Dziewczyny, mam pytanie czy płaciliście coś za poradnictwo? Jeśli tak to... maj@ bukiet z eustomy szukam (12) Bedac w kwiaciarni zobaczylam piekne kwiatki. Takie male prawie rozyczki -... MadziaK Szukam kawalerki do wynajecia - Pilnie (1) Szukam do wynajecia kawalerki, moze byc stare budownictow, dla samotnej... Rija Lisa Ferrera- pozytywne opinie (8) Czy znajdzie się osoba, która ma pozytywne doświadczenia z salonem Lisa... 100DORKA Moj przedslubny PAMIETNIK - POCZYTAJ (5) http://127.0.0.1/~wedding2/Pamietnik/Core/show.php?id=69 Madziora salon ELJA we Wrzeszczu-opinie (8) hej dzis bylam zobaczyc suknie i zapoznac sie z oferta sklepu,czy ktoras z... kaska_23 do martinia (12) czesc martinia, wiem ze lokal w ktorym pracujesz wspolpracuje z dwoma... megmeg odpłatne tańce (7) Czy ktoś z Was słyszał, iż skoro w zaproszeniach prosi się o kasę to nie... aniaslawek Nauki przedśłubne szybki kurs w gdyni-pomóżcie! (1) Ślub za 4 m-ce, a my daleko w polu.... Ja mam taką niewdzięczną pracę że nie... szafa33 paznokcie akrylowe czy żelowe (14) czy lepiej sobie zrobić paznokcie akrylowe czy żelowe na ślub? Beatinka Richarda zdjęcie (1) Czy mogę prosić ozdjęcia tej sukni??? Byłabym baaardzo wdzięczna. POzdrawiam... szafa33 bukiety se storczyków (5) szukam zdjęć wiązanek ze tylko storczykami, a konkretnie żeby taki bukiet był... ds42 czy bukiet ślubny z kalii przynosi pecha (16) Wymarzyłam sobie bukiet z kalii na ślub, ciocia dzisiaj powiedziała że to są... betiblue1