porzadźcie (7) Ślub już za dwa tygodnie a ja wciąż nie wiem co zrobić z włosami..mam dwie... Lamia opinie o zespole max dance (2) jak w temacie. prosze o opinie ANETTKA USC (12) Dziewczyny do kiedy najpozniej mozna isc do USC i zalatwic wszystkie... pola28
Koszula ecru (7) Dziewczyny skoro sukienka ecru, to taki kolor tez koszuli Pana Mlodego.Czytam... gosiksz Szukam zespołu, który kiedyś grał na weselu w Bytowie. (1) Witam! Od kilku dni poszukuje zespołu z Trojmiasta(chyba Gdynia lub... Rafiq Amsta (22) zeby bylo jasne , prosze nie mylcie mnie z ta "amsta." - juz nie wiem co mam... amsta Algi Morskie (2) CZY KTOS ROBIL SOBIE Z NICH MASECZKE NA TWARZ? KUPILAM W PROSZKU ALGI, ALE... Madziora Do Dori (5) Dori pamietasz stronke internetowa Nikitki - chodzi mi o te księgi które... Milunia music star (1) hej Proszę o opinię na temat zespołu music star (gdynia) adri lista ślubujących forumowiczów'2006 (10 kwietnia) (2) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Jak to jest z tymi karteczkami (8) Dziewczyny, jak to jest z tymi karteczkami do spowiedzi? Czy w ogóle jest... Rina welon na twarz (10) dziewczyny a jak wam sie podoba mgielka opadajaca na twarz:-)mi sie bardzo to... dziób Co myślicie o Citi Forum (4) Hej ostatnio byółam w Citi Forum w Gdańsku u Fryzjera spyta sie jak to... megi24 do Beata81 (24) Hej Beatko, może mi przesłać zbiór koków, które masz. Widziałam w jakimś... maj@ welon (2) czesc dziewczyny. czy wiecie gdzie mozna kupic ladny welon, z cienkiego... magda23 Australia... podroz przed lub poslubna ... (3) czy ktos moze polecic biuro podrozy nie tylko oferujace wycieczki po... Soltera SUKNIA SAN PATRICK!!!CUDO!!! (42) CZY KTORAS Z WAS INTERESOWALA SIE TA SUKNI,WIE GDZIE JEST DO NABYCIA W POLSCE... pola28 malibu latino-opinie? (6) czy ktos moze sie wypowiedziec? kaska_23 Kto pracuje w biurze podrozy??? (6) Czy ktoras z Was przcuje w biurze podrozy?Mialabym zapytanie. Pozdrawiam ;-) Rija Co myślicie o tym welonie do Ramony? (22) http://img481.imageshack.us/img481/262/welon4li.jpg Anna1