"moje jedyne marzenie"jako pierwszy taniec (10) Czy myslicie, że przy nagraniu "moje jedyne marzenie" Anny Jantar można... Beatinka do gosia**## (15) hej! czy znasz moze jakas dobrą kosmetyczkę w starogardzie??? gosiksz pomocy - ile to co łaska....? (29) słuchajcie, na dniach ide do Kościoła dogadac szczegóły, protokół mamy już... Kropka-M
ma ktos taka sukienkę??? (1) tak sie zastanawiam...moze ma któras taka sukienke i moze mi zdradzic jakie... gosiksz PomóZcie (21) Mam kilka pytań a w związku z oszczednosciami muśze wszystko dokładnie... pmagdalena Jaka fryzura do tej sukni? (4) Doradzcie mi jaka fryzura pasuje i z jakim stroikiem do włosów dla tej sukni?... Anna1 Do Dori (7) Dori widzę że robisz zaproszenia sama .Chciałabym zapytac w jakiej cenie i... pmagdalena fryzury (24) hej nie mam pojęcia jaka fryzurke sobie zrobić na ten najpiekniejszy... gosiaczek2006 Kaszubska strzecha w Goręczynie (7) Mamy zamiar zrobić wesele w Kaszubskiej strzesze w Goręczynie. Raz tam... S&D RIJA JESTES? (8) HEY RIJA:) WIESZ ZE NIE MA W WATKU O MOICH CALLACH TWOJEJ... pola28 A może spotkanko ? (65) Cześć, co powiecie na spotkanko? na ostatnim było super, wiec może to... beata81 suwaczek (81) jak sie to robi?no wiem ze juz wam sie nie chce 100 razy powtarzac ale bede... iga Gdzie mozna kupic diadem? (28) Dziewczyny poszukuje bardzo ladnego zlotego diademu. Czy wiecie, gdzie w... Rija kiedy robicie panienski? (19) Bo sie zastanawiam kiedy... tydzien przed slubem pewnie trzeba bedzie zapinac... MadziaK różowe róże - zdjęcia (5) ma ktoś ? Eklerka WIAZANKA Z CALLI (42) czy mozecie wklejac wiazanki z calli?szukam odpowiedniej ale na ta chwile nie... pola28 12-08 Kościół Cystersów w Oliwie (9) Witam was forumki:-)) czy któraś z Was brała ślub w tym kościółku?? jestem... Adulek Załamałam się :( (15) Planowaliśmy z moim słonkiem ślub początkowo na 16 czerwca 2007, ostatnio... Milunia ślub 3 czerwiec (1) kto bierze ślub 3 czerwca w kościele św. Krzyża w Wrzeszczu? kitti kurs tańca :) (1) http://www.zatokasopot.pl/ofertaspec.htm To nie jets reklama,zeby nie bylo... slonko