Ile za tiul??? (8) Dziewczyny czy 4,99 za metr tiulu tj dobra cena? Potrzebny mi jest do... martinia Pomocy (3) Mam wielki problem- nie wiem jak wypisać zaproszenia dla delegacji z pracy???... lola_123 podobne sukienki??? (26) Hej! Mam problem. Swoj ślub mam 16.09 i wybrałam sobie sukienke. Własnie... gosiksz
wsuwki (6) wiecie gdzie mogę kupić złote wsuwki do włosów? Anusia*** Teściowa :) (18) Witajcie Co myslicie na temat swojej przyszlej tesciowej?? Moja akurat jest... Hania szukam orkiestry (5) chyba można powiedziec, że nadal szukam orkiestry na 8 lipca, oferty na maila ANETTKA Studio Dorado (1) Czy któraś z mężatek zamawiała w Studio Dorado z Wrzeszcza dekoracje sali?... Illatanka noclego po raz kolejny (7) Tak jak w temacie, szukam noclegów dla gości. Nie dla wielu osób bo raptem... gwisia namiary na agape (6) Czy ktoś ma namiary na zespół agape?Bardzo proszę o przesłanie. Pozdrawiam ignis nie wiem co robić:(( (14) kurcze cos się dzieje ,w zasadzie juz większość przygotowan dobiegła końca a... kajka Moje wzruszenie (7) Dziewczyny muszę się z wami podzielić moją radością. Właśnie przyszedł... Karolinka 29 z innej beczki (3) dziewczyny, potrzebuję jakiś ładny tekst na pamątkę z okazji 50-tej rocznicy... beata81 Jutro wyjezdzam i bede za Wami tesknic.... (9) Naprawde bede... bo bardzo sie zwiazalam z tym forum i codziennie tu... Rija Fryzjer i makijaż na Chełmie (6) Czy któraś z was ma sprawdzoną fryzjerkę w Gdańsku na Chełmie?Najlepiej aby w... Aneczka_78 z innej beczki... (2) Właśnie za 2 godz. idę do szkoły na egzamin dyplomowy i tak powoli dochodzę... pati0305 ŚWIADEK (1) Jak już mam swój suwaczek to mogę zacząć nowy wątek... :). Pewnie, żadna z... Kafka zobaczcie co znalazłam pojemniki do ciasta z podziękowaniem (19) http://www.allegro.pl/item96401850_slub_wesele_pojemniki_z_podziekowaniami_10... beata81 Pilnie kapela na 30,09 !!! (1) Witam potrzebuję pilnie orkiestry na wesele 30,09 w Straszynie. ma ktoś... diva_gda samochód w stokrotkach (41) Hej, jeśli macie gotowe zdjęcia auta przystrojonego w całości ze stokrotek to... Malinka82 Dekoracja na samochód (3) Witam wszystkich! Chciałam dowiedieć się, gdzi można ładnie udekorować... Monika W.