hotel Venus (7) ...w czerwcu w hotelu Venus,w Łapinie mam wesele,jeśli ktoś robił w tym... BECIA29 Pałac w Zwartowie (3) Dziewczyny,poruszałam już kiedyś ten wątek,ale moze pojawiły się jakieś nowe... aniania Do Riny (2) Cześć Rina. Twój narzeczony na jakim wydziale pracuje w Porcie Płn, bo ja tam... dorcik79
wlasnie przyszedl moj diadem co Wy na niego (17) http://img95.imageshack.us/img95/6716/diadem2ck.th.jpg Agnieszka24 do Anettka (4) Ja tęż bee miała ciasta z tej cukierni "Alicja" wzieliśmy kilkanaście... aneczkal gdzie mogę sobie zrobić paznokcie na Morenie (1) Dziewczyny, gdzie na Morenie możecie mi polecić salonik, w którym kładą... anulkam LINEA RAFAELLI!!!KTORA CHCE KUPIC? (1) DZIEWCZYCH CHYBA BEDE REZYGNOWALA Z ZAKUPU TEJ SUKNI BO SPODOBALA MI SIE... pola28 DO MELANI (2) MELANIA TY KUPOWALAS SUKNIE SAN PATRICKA?GDZIE I JAK KSZTALTUJA SIE CENY? pola28 mini podroz poslubna (2) Moze wiecie, gdzie mozna pojechac na taka mini podroz poslubna, taka na jedna... MadziaK KTORA MIESZKA W NIEMCZECH? (13) DZIEWCZYNKI CHCIALABYM KUPIC SUKIENKE NA EBAYU NIEMIECKI ALE NIE ZNAM JEZYKA... pola28 PROBNIK:)) (64) WYZNACZAM MIEJSCE DLA UCZACYCH SIE WKLEJAC ZDJECIA:) JAK WIDAC NIE JESTEM SAMA:) pola28 paznokcie - Apogeum lub Alicja (1) Cy któraś z Was może robiła sobie paznokcie w którymś z tych... anulkam Znalazłam sukienki!!!!Potrzeba zdjęcia!!! (4) Dziewuszki, znalazłam wreszcie to czego szukałam. Znalazłą w... Ewita13 zdjęcie (2) http://img411.imageshack.us/my.php?image=farage5wu.jpg actina POTRZEBNY ZESPÓŁ NA 5.08.2006 !!!! (3) Jak w temcie. Prosze zespoły, które mają w tym dniu wolny termin o info... limo.com.pl objazd ... :) (1) Własnie wróciłam z objazdu po kilku miejscach, w których można zrobić wesele.... olja pudelka na ciasta (7) hej dziewczyny, szukam pudelek na ciasta, chcialabym by mialy "moj "... Lenka-81 SUKNIE APART! (10) DZIEWCZYNY CZY WIECIE GDZIE MOZNA KUPIC SUKNIE WICZOROWE TEJ FIRMY?WIEM ZE SA... pola28 krawiec (2) Gdzie najlepiej uszyć garnitur? Może polecicie jakiegos fachowca w tej... K.B. Planowanie rodziny! (1) Cześć! Czy Wiecie może gdzie i kiedy będą w najbliższym czsie... Madziorka