Bazylika Mariacka (1) czy ktos slubowal w Bazylice Mariackiej? jesli tak prosze o informacje...... asienka suknie Pronovias (19) Czy ktos wie czy w Gdansku lub Trojmiescie mozna dostaz suknie slubne... melania Srebrny Młyn (1) Poprosze o informacje o weselu w Srebrnym Młynie. Podobno ten watek był... rafal-mm
duuuuuuży dylemat (21) Mam problem i poradzcie mi co mam zrobić . Chciałam się wstrzymać z zakupem... kokoszka suknia dla drobnej Panny Młodej (2) Sprzedam piękną białą suknię dla drobnej Panny Młodej. Gorset wiązany,... Vena zdjęcia przedmałżeńskie (26) Cześć wszystkim forumowiczom ! Ciekawi mnie taka sprawa - zdjęcia... nowa_tutaj zaścianek w chwaszczynie (9) czy ktos wie jak dojechac do zaścianka w chwaszczynie, jakis adres, nie moge... doris potrzebuje krawcowej (10) hej :) jestem swieza narzeczona :) i zaczynam powoli planowac moj Wielki... asienka Jakie są wasze opinie na temat restauracji Jaga w Rumi??? (5) chce tam wyprawic wesele,co myslicie o tym lokalu??? Zakłopotany może ktoś jednak słyszał zespół Quantos? (8) byłabym bardzo wdzięczna za jakieś opinie... naprawdę, pozdrawiam smutnie bo... marysia La Femme (4) witam, pomimo uzżycia opcji przeszukiwania nie znalazlam nic na temat tego... Limonk@ obiad i impreza dla młodych (8) Zastanawiam się nad formą imprezy poślubnej, nie wiem, czy chcę miec wesele i... kariena suknie do sprzedania (4) Mam dwie suknie slubne do sprzedania, jeszcze nie noszone. Cena nowa okolo... lilian do Maxia (1) Maxiu dziękuje za maila. Mam do Ciebie pare pytań więc pozwoliłam sobie... żabcia co sądzicie o dj....... (4) Co sądzicie o Dj-u Piotrze z Gdańska?Czy ktoś miał z nim kontakt i czy u... aniaslawek Kosmetyczka!! (16) no dziewczyny i chłopacy ;) kogo możecie polecić?? :) chętnie we Wrzeszczu,... UB lokal w Gdyni do 40 osób (5) HEJ!! Czy ktoś zna jakiś miły, przyjemny, niedrogi lokal w Gdyni. Na weselu... majls sala w Gdyni lub Rumi (13) możecie podrzucić mi propozycje sali w gdyni lub rumi,i jakie są wrażenia z nich oleńka czy ktoś robił wesele w kolibie w sopocie? (12) pytanie jak w temacie na 90 osob jak to wyglada jaka obsuka i jakie mniej... macmar MAKIJAŻ ŚLUBNY (3) Polecam świetną wizażystkę!!! Byłam świadkiem na ślubie przyjaciólki, a pani... Izaa