pomóżcie!!! nauki w kościele (27) powiedzcie mi kiedy sie chodzi na nauki przedmałżeńskie? zamierzam się... MALENA kosciol pw sw Ignacego na oruni (15) czy któras z Was miała slub w kosciele sw ignacego na oruni? czy jest tam... Asiunia Szukam zdjęć z sukniami ! (25) Witam was, Mam prośbę, ponieważ nie interesuje sie modą, to mam pewien... Mirabelka
Egipt - czy ktoś rezygnuje z wyjazdu? (16) Dziewczyny, czy po wybuchach rezygnujcie z podróży do Egiptu? Ja wyjeżdzam 30... żaba knajpa na wieczór panieński (4) orientujecie się może gdzie znajdę knajpkę z Panami na wieczór panieński??? iza szukam małego ślicznego kościółka (16) szukam małego ślicznego kościółka w gdyni, rumi w stronę pucka, krokowej !!... MALENA jeszcze raz ,ale krotko i konkretnie: co i kiedy po ślubie?... (15) czy moze mi ktos pomoc i powiedziec jakies i w jakim czasie formalnosci... Jakotako NA 2 M-CE PRZED WESELEM HOTEL NAS WYKIWAŁ Z SALĄ! CO ROBIĆ? GDZIE ZŁOŻYĆ SKARGĘ? (37) Gdzie to zgłosić - w jakiejś Izbie Turystyki czy Zrzeszeniu Hoteli? Czy jest... załamana kościół w Brzeźnie (3) Szukam Pary, ktróra w Boże Narodzenie chce wziąć ślub w Brzeźnie. Chodzi mi o... malina ZYGULA - FRYZJER - OPINIE!!! (5) Czy ktoras z Was korzystala z tego salonu i moze powiedziec cos na ich temat.... mar gdzie te wątki o makijażu??? (2) dziewczyny kiedyś były wątki o makijażu ślubnym ze zdjęciami. Takie piękne... żaba Intercyza (19) Mam kolejne pytanie. Czy zastanawialiscie sie na intercyze przed slubem?... Nidia auto (14) Poszukuje samochodu, starego Wolksvagena Busa- "parówa", ladnego, w dobrym... Lidzia czy ktos mial wesele w zamku w Rzucewie? (4) hej, prosze o opinie na temat wesela w zamku w Rzucewie...jestem... duza Kaplica u Franków w Gdyni (13) Czy ktos mial lub uczestniczyl w ceremoni zawarcia zwiazku malzenskiego w... Karola81 relacja z 16 lipca (28) Piękny dzień to był!!!! Oczywiście jako perfekcjonistka mialam tysiące obaw i... meja do czerwcowej (9) skąd wzięłaś takie piękne pończoszki (a może to rajstopki)? są cudowne, też... abra Lista prezentow (18) Gdzie mozna znalezc jakas gotowa liste prezentow? Nie jakis wyrafinowanych... vww SEPHORA (9) Hello Forumki Drogie! Poinstruujcie mnie prosze, gdzie w Trojmiescie miesci... SaLmA wieczór panieński? (14) Dopiero się obudziłam że trzeba by coś wykombinować- napiszcie czy macie... ąja