zespół (6) Witam! czy ktoś zna zespół Yacotaco? Słyszałem o nich dużo dobrego, prosze... futrzak nalepki na wodke (14) moze to glupie pytanie ale nie mam pojecia gdzie szukac tych nalepek jesli... beti Sowa vs Szydłowski (10) Jakie torty polecacie od Szydłowskiego, a jakie od Sowy? -Właśnie przechodzę... alice_springs
DJ czy WODZIREJ?? (19) Zastanawiam sie co jest lepsze na wesele... jakoś nie mogę zdecydowac co... ivet SPRZEDAM BALONY!!! (2) SPRZEDAM BALONY!!! Sa to balony metalizowane. Cena z paragonu: balony bordowe... efta86 piosenka "Niebo z moich stron" (16) Dzieńdoberek wszystkim! Mam do was ogromną prośbę. Ma może ktoś piosenkę... personka garnitur (9) gdze i jaki gartnitur kupilyscie dla NIEGO www Winietki raz jeszcze :) (37) Forumki Drogie! Czy któraś z Was trudniła się w domowym zaciszu wyrobem... SaLmA fryzjer (4) dzioewczeta gdzie sie czeszecie? Macie fryzjera godnego polecenia??? vww Nadmorski-umowa!!!! (10) Hej, czy ktos kto mial lub bedzie mial tam wesele podpisywal jakas umowe?... mar popisy wokalne podczas wesele (6) Co myślicie o konkursie karaoke na małym weselu. Konkurs ma prowadzić dj przy... Vena Gdzie do spowiedzi (10) Dziewczyny czeka mnie pierwsza spowiedź- pomóżcie- gdzie spowiadają w... monika_sz zespół lub dj raz jeszcze (2) Wiem, ze to już było wiele razy, ale coś szukamy i szukamy muzyka bądz... doris gdzie robic fotki??? (10) Znacie może jakieś fajne miejsce na sesję fotograficzną? Chodzi mi raczej o... magda02 SENTENCJE DLA GOSCI !!!!! (6) Poszukuje roznego rodzaju sentencji dla gosci, ktore mozna umiescic na menu... mar Zdjęcia w tramwaju (61) http://img272.imageshack.us/img272/3902/aminternet013na.jpg... AiM Czy któraś z Was robi sobie sama welon? (19) Chodziłam po różnych sklepach i salonach i tak naprawdę to podoba mi się... alice_springs 20. 08.2005 (1) KTO MA SLUB 20.08.2005 W OPARZNOSCI BOZEJ NA ZASPIE efta86 balony metalizowane (2) SPRZEDAM BALONY!!! Sa to balony metalizowane. Cena z paragonu: balony bordowe... efta86 jak tam PO slubie?? (10) Kochane!!! Czesc z nas jest juz PO tym wielkim dniu, mezatki od tygodnia,... elajza