Dla Fiony (9) Ciocia G. po 2 lipca (3) Hej Forumowiczki! :o) wrocilismy z wojazy i zapowiadam moja relacje, moze nie... Jeziorko Kiedy kupić suknię? (7) Dziewczyny kiedy trzeba zacząć odwiedzaćsalony z sukniami ślubnymi?Wiem, że... dziubas
czy maseczka "bankietowa" dermiki to ta sama co maseczka "rewelacja"? (14) Dziewczyny nigdzie nie mogę dostać tej maseczki bankietowej pani w sklepie... wiktoria zespół muzyczny Sound City Band (1) jeśli chcesz aby Twoje przyjęcie weselne upłynęło przy niepowtarzalnej muzyce... agusia1 próba tickera (1) jw anetka CZARNY SURDUT (1) Mamy do sprzedania rewelacyjny czarny surdut firmy Sanset Suits do tego... marli wesele do polnocy ... (26) Planuje slub w przyszlym roku i zastanawiam sie nad weselem tylko do... Soltera_23 Powiadomienia z forum szwankują.. (6) Czy Wam również przychodzą powiadomienia o odpowiedzi hurtem z całgo... alice_springs bielizna (8) czy ktoras z was sie orientuje gdzie w wejherowie dostane biustonosz bez... nysia miejsca (11) Drogie forumowiczki....powiedzcie mi jak to u Was jest...czy goście u Was... aneczkal palowa? (6) hej dziewuszki, macie jakies doswiadczenia weselne z "palowa" w gdansku?? za... Lenka-81 ZDJĄTKA MISI5-PRÓBA (80) http://img345.imageshack.us/my.php?image=img92962em.jpg... MISIA5 buty (15) Hej Forumki, Gdzie kupowałyście swoje butki ślubne? Poszukuję butów ecru... korolla pałac w sasinie (3) miał ktoś wesele? MALENA urządzenie do pompowania balonów posiadam (1) jakby ktos sie nie chciał męczyć z ustnym pompowaniem balonów weselnych to... Maciasek KAMERZYSTA KONTRA REKLAMA (1) wszyscy polecaja sale, zespoly itp podajac namiary itd.....ja natomiast chce... poprostu ja!!! Śpiew, skrzypce, organy na ślubie (11) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... kinga Do Witch (2) Witch wysłałm Ci maila ;) Czerwcowa kiedy wysyłać zawiadomienie? (15) Kiedy powinno się wysyłać zawiadomienia o ślubie? Vena