fotki do skomentowania ;))) TEST (31) http://img310.imageshack.us/my.php?image=fotka11gb.jpg shawna kto zna zespol (11) czy ktos spotkal sie i wie cos na temat zespolu Sea Band? piotr8636 suknie Pronovias (12) witam :)). Orientujecie sie czy w jakims salonie w trójmiescie sprzedają... doris
do wizy - help!!!!!!! (5) Witam, proszę o pomoc!!! Jestem dzisiaj na 17 umówiona do wizy a zgubiłam jej... sylwka a ja się ne poddaję ;) (42) http://img291.imageshack.us/img291/9581/img00205ay.jpg Witch Problemy z cerą.POMOCY!!!!!! (26) Dziwczyny pomocy!!!!!!!!!!!! to co się dzieje z moją cerą przechodzi... wiktoria slub 16 lipca katedra oliwska (7) bylam dzisiaj na slubie w katedrze...tak chcialam sprawdzic jak to wszystko... mmegi Fotosy (6) Czy sukienka ecru nie wychodzi na zdjęciach jak brudna? Pozdrawiam Nowa poszukuje DOBREGO FRYZJERA !!! (18) Poszukuję dobrego fryzjera, który potrafi dobrze zrobic balejaż :) Pomożcie... Moni83 zaproszenia ślubne (27) Cześć!! mam do was pytanie : (dodam ,ze nie jestem z Trójmiasta) poszukuję... asia duzy garnitur (5) Słuchajcie Drogie Forumki!!! Pytanie kieruje głównie do mezatek które biegały... Olka22 Plener Kawy (85) Kawa pytanie do elajzy (jesli jeszcze tu zagląda) (3) Elajaza, najpierw moje gratulacje, wyglądałaś ślicznie:) i mam pytanie gdzie... Lidkaa suknia z podpięciami (6) Hej, mam pytanko do wszystkich mężatek, które miały suknię z podpięciami na... Vena Kto w przyszłym roku ślubuje? (72) Witam, Szukam osób, które w przyszłym roku biora ślub. Chce porównać moje... Mirabelka Zdjęcie ze ślubu Forest (4) Na prośbe Forest zamieszczam jej ślubną fotografie mam tylko nadzieje że mi... marTUSIA Do meg1 (8) cześć meg!!! My tu ciągle czekamy na twoje opowieści o ślubie i weselichu.... klujiczek Nie wiem czy wypada... (1) Ale mam do sprzedania suknie slubna, wiadomosc w weselniku. Przepraszam... Forest welon ? (9) mam zwiewną, romantyczną i delikatną sukienkę i potrzebuję do niej welonu... shella Sprzedamy czarny surdut (4) Mamy do sprzedania rewelacyjny czarny surdut firmy Sanset Suits do tego... marli