meja i inne z 16.07 :) (7) Zycze Wam aby ten dzien byl pelen niezapomnianych i wspanialych wrazen :)... olga czy musi byc wesele? (9) powiedzcie mi kochane forumowiczki czy jesli nie robi sie wesela tylko małe... Pati RESTAURACJA META w Sopocie (1) Kochane Forumowiczki! po raz kolejny proszę o Wasze opinie, albo jakiekolwiek... myszka1
jak to bylo w sobote!!!! (59) kochane Kobietki!!! wlasnie przed chwila napisalam baaardzo dlugi post z... elajza Piosenka dla rodziców (16) Dziewczyny, proszę prześlijcie piosenkę Sośnickiej "Cudownych rodziców... Anulka wierszyk o pieniądzach zamiast prezentów (8) Kochani,wiem ze to już było nie raz..ale nie mogę znaleźć a dość mi pilno... kessi pomóżcie świadkowej:) (5) Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów :) Mam wielką prośbe do was jako... gosiulka Vanhelsia- odzew!! (2) hej, nie ma twojego maila dostepnego ,wiec tylko tam moge cie zlapac:) tez... Lenka-81 do elajzy (3) Mam jeszcze jedno pytanko, ile i za co płaciliście w kościele bo nam każdy... alex Opinie: Cztery Pory Roku (2) Bardzo proszę o Wasze opinie na temat Czterech Pór Roku w Straszynie!... Myszka1 a teraz nasze foto (27) Hej! Nie wiem czy uda mi sie wkleic nasze foto z naszego wielkiego dnia, ale... Ilonka78 zapowiedzi? (8) glupie pytanie mam. szukalam na forum watku, ale nie znalazlam, a sprawa... atama Slub w Matemblewie (5) Czy jest na forum ktoś kto jeszcze bierze ślub w Matemblewie 27.08 mikrus121 slub w przyszłym roku!! (56) Witam Was, W przyszłym roku, prawdopodobnie w wakacje bede brała ślub! jesli... Polinezja Wypieki weselne, ciasta, torty i opinie ... (2) Proponuje tanie i domowe pieczenie smacznych ciast oraz tortow (pietrowych... Bernadka welon, rekawiczki (2) mam do sprzedania rekawiczki i welon w kolorze ekri, raz uzywane kami kto zmienia stan skupienia 3 września??? (9) cześć, zrobiło się ciepełko i mam nadzieję że do 3 września si etaka ciepła... pasadena ślub w Pałacu Opatów (5) Czy ktos z was miał lub ewentualnie brał udział w ślubie w Pałacu Opatów? Jak... Aggie manicure, przedłużanie paznokci... (1) Hej Dziewczyny Szukam poleconej manicurzystki, przedłużającej paznokcie... o.o Yacotaco (2) Czy mnie jeszcze pamiętasz:) Ciekawe jak działa cenzura na tym forum? Waldek