do elajzy (6) Mam pytanko, który ksiądz udzielał Wam ślubu i jak to wogóle wszysko wyszło z... alex Róża wiatrów w Gdyni czy Cristal we Wrzeszczu??-opinie (17) Prosilabym o opinie na temat tych 2 miejsc.Moze ktoras z was sie tam bawila... slonko Do Robalka (1) Witaj Robalku! Jednak bronic sie bede we wrześniu bo moja Pani stwierdzia ze... Mirabelka
jakie zdanie o Galerii Fryzur w Gdyni? (4) cześć wszystkim, po woli spinam działania aby na 3 września wszystko było... pasadena suknia ślubna (4) Sprzedam suknię ślubną Alexis z kolekcji MARBO plus bolerko. Biała,... AniaS Wesele w Rodizio (17) Czy jeszcze ktoś z Was miał tam wesele?? Bardzo chętnie zasięgnęłabym opinii!! Angi HURTOWNIA WIN POSZUKIWANA (1) poszukuję hurtowni z szerokim asortymentem win, czy ktoś zna w 3-mieście lub... gonia Hotel Haffner? (7) Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat wesela w hotelu Haffner w... Myszka1 HOTEL NADMORSKI (2) Czy ktoś mi może przekazać jakieś opinie i wrażenia na temat Hotelu... myszka1 dokumenty z Kościoła (4) Dziewczyny, jesli wiecie to prosze o odpowiedz,jak to jest jesli urodzilam... Lidzia TEN dzien (39) To i ja jestem juz mezatka:) Nie bede opisywac wszytskiego szczegolowo...ale... forest *** Jaka fryzura ślubna ? *** (5) Cześć dziewczyny! Jeszcze nie wiem jak pójdę uczesana do ślubu i dlatego do... Kama Do Czerwcowej (19) Czerwcowa podeślij mi prosze Twoje zdjątka z pleneru. Szczególnie interesują... Kawa transport gości na salę (9) Odświeżam wątek z transportem bo nie moge go znaleźć a poza tym dużo się od... shella sklep z sukienkami koło Teatru Muzycznego (9) Dziewczyny, napiszcie proszę jakie sa ceny w tym sklepie z ładnymi sukienkami... hania proba ticker'a (3) zalamka... julcia79 Do Julcia79 (7) W temacie "Wesele w plenerze" masz napisane co zrobić, żeby poprawić ticker.... Robalek welon,rekawiczki (2) mam do sprzedania rekawiczki i krotki welon w kolorze ekri raz uzywane moge... kami aaaby wesele urządzić... (2) Jak to z weselami bywa tudzież z firmami "weselnymi":... Vena Co po slubie? (12) Jakie formalnosci trzeba zalatwic? Forest