Poprawiny - za a nawet przeciw (4) Witam wszystkich :) Jak wygląda u was temat poprawin - urządzacie je czy... korolla PRECZ Z WYKASOWYWANIEM WATKÓW! piszcie petycje do forum@trojmiasto.pl (18) chcesz byc mądra przed szkodą? chcesz uniknąć plamy? no to jak sie masz... K&M spowiedź (6) POnawiam wątek spowiedzi,i polecam księdza z parafii św. Michała w Gdyni,jest... alex
wódki (15) jaką wódkę polecacie? na jaką się nastawiacie na wesele? w wątkach... atama żywe kwiaty we włosy (8) czy żywe kwiaty wpinane do koka muszą być jakoś specjalnie preparowane? i... ama Czy ktos moze polecic skrzypaczke? (17) Szukamy na 9 lipca skrzypaczki, ktora zechcialaby zagrac dla nas w kosciele.... Karola27 podkład muzyczny do filmu (5) hejka, Czy macie jakies ciekawe pomysly na podklad muzyczny do filmu? moje... malikas Poszukuję Dekoratorów (28) Poszukuję dobrej firmy dekoratorskiej, z polecenia - dekoracje do kościoła i... Anna.J 20 sierpnia - Katedra Oliwska (10) Cześć. co myśliście o tym (pytanie kieruję do par ślubujących w Katedrze 20... Anulka A ja jutro bawię sie w Rodizio w Gdyni na Kamiennej Górze (16) na weselu u brata. Opowiem jak bylo w najblizszym czasie. evita zdjecia (8) mialem www.trojmiasto.pl za powazny portal. a tu co? juz kolejny raz... Jolcia Szycie sukni (33) Dziewczyny czy któraś z Was szyła suknię u krawcowej, w salonie, u... Kati gdzie kupić róże? (1) Poszukuję sklepu, firmy, hurtowni, gdzie można kupić róże, np. z organtyny?... Vena ile trwa film? (13) Witam forumki!Mam takie pytanie-ile trwa film nakreceony na ślubie i weselu... habibi św Mikołaj (4) Drogie Panie które ostatnio miały śluby w Mikołaju czy możęcie mi powiedzieć... UB co z alkoholem po weselu? (7) Czy macie jakiś pomysł co z robić z alkoholem po weselu?? Zostały nam 3... Tusia Muzyka na weselu - pomocy!!! (8) Mialam nie miec tancow, a jednak cos tam bedzie... No i w zwiazku z tym mamy... olga biżuteria opalizująca (12) Dziewczyny pomocy!!! Szukam biżuterii opalizującej (kolii i kolczyków). To... quirin elektroniczne zawiadomienie (17) Ratunku, jak to zrobić ??? Pomóżcie proszę mężatki :o) shella Zdjęcia belle i ryszarda (17) oto nasze pierwsze zdjęcie było super!!!!!... Belle