Problem z Facetem (24) ile człowiek musi się naprosić swojego faceta, żeby on coś postanowił,... MALENA Fajny ks. w Katedrze ... (5) Dziewczyny, nie mogę znaleźć wątaku gdzie min. była poruszana kwestia bardzo... Anulka Fryzura (1) jakie bedziecie mialy fryzrki w tym wyjatkowym dniu. ja nie amm pomyslu :( i... wesele
Staniki pod gorset -co oprócz drogiego triumpha? (38) Witajcie! Kiedyś był wątek o bieliźnie -odświeżam nieco temat. Otóż też... alice_springs bardzo krótkie włosy (11) czy któraś z was natknęła się w necie na zdjęcia bardzo krótkich fryzurek... nysia Pozdrowienia z Tenerife (10) Gorace pozdrowienia z przepieknej, gorocej Teneryfy dla wszystkich... Czerwcowa Do Olki22 (3) Olu wysłałam Tobie na priv. maila proszę odbierz pocztę i czym prędzej daj mi... Kawa NOCLEGI W Sopocie - help !!! (4) DROGIE FORUMKI! Mam big prośbę o namiary na niedrogie noclegi w Sopocie!... SaLmA Fryzura - pomocy! (3) Szukam fryzjerki, ktora moglaby mi zrobic fryzure slubna 20 sierpnia. Mam... Nidia załatwione (14) dziewczyny połowa sukcesu już za nami mam wynajętą salę, orkiestra i wybrana... gocha butki na malusim obcasie (7) Dziewczyny, gdzie mozna znalezc ladne butki slubne?Ze wzgledu na moje 180cm... Lidzia solarium (5) Hej dziewczyny.Poradzcie mi jak duzo wczesniej powinnam zaczac chodzic do... karola 21 Hotel-sopot (6) własnie wróciłam z Hotelu - Sopot może ktoś miał tam wesele bedzie mógł... gocha poszukuje noclegów dla gosci (4) witam mam wielki dylemat pilnie potrzebuje noclegów dla ok. 10 gości sale mam... kamila 23 róza wiatrów w gdyni (7) Kochani czy ktos miał wesele w Róży wiatrów w gdyni? albo w rodizio? bardzo... doris Nauki ?? (5) Cześć dziewczyny wiem ,że ten wątek się przewijał ,ale może wiecie gdzie... Bea Potrzebny dobry DJ na wesele (1) Czy ktoś mógłby polecić osobę prowadzącą wesela, która potrafi rozruszać... ben CZY KTOŚ MIAŁ WESELE W Pałacu w Leźnie i .... (6) czy ktoś miał ślub gdzie indziej niż w kościele np. plaża, pakr itp. Z góry... MALENA przepis na dobrą parę :-) (16) Tak mnie zaciekawił ten przepis na dobrą parę, że aż go wygrzebałam ;)... Witch manikiurzystka (4) mam pytanko czy ktoś może polecić dobrą manikiurzystkę z Trójmiasta, a... gocha