welon,rekawiczki (1) i juz po weselu, tyle stresu i przygotowan a dzien minal tak szybko, mam do... kami jak z cywilnym? (7) Dziewczyny, mam prosbe. Dostałam zawiadomienie o slubie od znajomych. Biorą... nisia94 Ogłoszenia w weselniku (6) Czy umieszczanie ogłoszeń w Weselniku w dziale "sprzedam suknie" ma wogóle... Tusia
A na którą poprawiny ? (22) No własnie dziewczyny, na którą godzinę robicie / robiłyście poprawiny ? shella Gdzie na noc poślubną? (11) Gdzie spedzacie noc poślubną, może znacie jakieś siekawe miejsca, ładne... Mirabelka Zdjęcia w studio przed czy po ślubie? (33) Witam, zastanawiam się czy zdjęcia w studio zrobić przed czy po ślubie.... Vena poszukuje wypożyczalni zasawy kuchennej (3) Dziewczyny moze macie namiary na wypozyczalnie zastawy kuchennej coprawda nie... wiktoria 25 czerwca - tak było! (31) Mieszkamy razem w Gdańsku, ślub był w ślicznym XIV wiecznym Kościółku na... Madlen pierścionek w kościele (16) to pytanie kieruję do "doświadczonych";) tak się właśnie zastanawiam jak to... mmegi może wiecie gdzie...? (5) Z racji faktu, iż nasze fundusze na cała ceremonię są bardziej niż... yuki24 until Stinga (3) Czy kktoś ma może tę piosemnkę i będzie tak miły i prześle mi ją na maila :))... UB śpiew skrzypce organy na ślubie (8) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... Weronika28 czy ktoś z Was wypożycza samochód (6) jeśli tak ile płacicie za godzine ?? jaka wypożyczalnia evita samochód do ślubu (11) Cześć szukam samochodu do ślubu pewnego. PILNE !!!! mppm23@op.pl DZIEKI mika23 pralnia sukienek (13) Dziewczyny a własniwie konkretniej mężatki gdzie moge oddać do czyszczenia... margaretka dom marynarza w gdyni (1) czy ktos miał wesele w domu marynarza w gdyni? bardzo proszę o opinię z góry... doris suknię slubną sprzedam (4) file:///C:/Moje%20dokumenty/szko%B3a/na%20sprzeda%BF.jpg agi Do Mmegi... (5) Cześć, napisałam do Ciebie maila., nie odpisałaś...więc próbuję w ten sposób... Anulka Red Door-Czerwone Drzwi->Gdańsk (2) Hej dziewczyny... a ja znowu jeden i ten sam problem mam-organizacje... Lenka-81 zaproszenia (12) Witam, skąd macie/mieliście zaproszenia? fuksik